Vedete

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Cornel Gales dupa ce s-a spus ca s-a insurat?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Cornel Gales dupa ce s-a spus ca s-a insurat?icon photo
Viata lui Cornel Gales s-a schimbat complet in anul 2017. Dupa pierderea cumplita a sotiei sale, indragita Ileana Ciuculete, in luna martie a anului trecut, viata lui Cornel Gales a urmat un fagas cel putin interesant.

Vaduvul Ilenei Ciuculete si-a gasit alinarea in bratele blondei Viviana, femeia care l-a si angajat la compania ei de turism.


Recent, mai multe zvonuri au aparut in presa cu privire la o posibila casatorie dintre Cornel Gales si Viviana. Cei doi s-au pozat avand pe frunte cate un punct rosu, asa numitul “bindi”, un simbol puternic indian pe care il poarta femeile pentru a anunta faptul ca s-au casatorit.


Gales a infirmat aceste zvonuri si, mai mult, s-a aratat pe alocuri deranjat de faptul ca multi au crezut ca a facut pasul cel mare alaturi de noua lui partenera.


"Niciodata sa nu te increzi in cuvinte. Unii oameni au zahar pe buze, dar venin in inima", este mesajul care a aparut pe pagina lui de Facebook.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune