Ce a apărut pe pagina Luizei, tânăra din Caracal care este de negăsit de o lună! Colegii au rămas încremeniți

Luiza este de negăsit de mai bine de o lună. Ce a apărut pe internet despre ea dă de bănuit! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu tânăra?

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

fara descriere

În urmă cu o lună, o tânără din Craiova, pe numele ei Melencu Mihaela Luiza, a dispărut de acasă. Mai mult decât atât, adolescenta, elevă la un liceu din Caracal, nu a dat absolut niciun semn de viață de când a dispărut de acasă.

Luiza plecase de acasă pentru a scoate bani de la banci, iar de atunci a dispărut! Familia este disperată și cere ajutorul autorităților pentru a o găsit și pentru a o aduce înapoi acasă, teafără.

"Niciodată nu a plecat de acasă fără să ştim de ea. Nu răspunde la telefon. Ori a plecat singuă, ori a luat-o cineva. Cel mai mult ea vorbea cu mine, dar dacă are vreun plan nu ştiu nimic", a declarat Anda, cea mai bună prietenă a Mihaelei, potrivit ziaruldecraiova.ro.

Citeste si: Mesajul sfâșietor al soției lui Jose Antonio Reyes, după accident: „Ai luat cu tine dorința mea de a trăi”

Citeste si: Alexandru Arșinel, mesaj năucitor despre soția bolnavă: ”E paralizată toată”

Citeste si: Unde a fost prins, de fapt, criminalul din Timiș care a omorât un polițist aflat în misiune și ce origini are pistolul pe care l-a folosit

Ce a apărut pe pagina Luizei

Nici mediul online nu stă departe de acest caz. Pe pagina unei rețea de socializare la care Luiza Mihaela are cont, au apărut mesaje care pot să îndrume spre o anumită cale, și anume faptul că cineva ar fi răpit-o pe tânără.

”Copilul meu, vreau să-ți aud vocea”, ”Sufletul meu”, ”Mamă, ne-ai terminat. Cine a putut să-ți facă rău așa de rău și pentru ce”, ”Luiza vreau din tot sufletul să cred că ești bine, dar dă un semn de viață”, ”Ai milă de toți care suferă pentru tine”, sunt mesajele care apar la fotografia tinerei.

De asemenea, pe pagina sa mai apare o descriere, scrisă chiar de Luiza, și anume: ”Nimic fără Dumnezeu”.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate