Unde a fost prins, de fapt, criminalul din Timiș care a omorât un polițist aflat în misiune și ce origini are pistolul pe care l-a folosit

Polițiștii au fost în alertă maximă, după ce un bărbat, Ionel Marcel Lepa, a ucis un polițist aflat în misiune. Din fericire, în această dimineață, la 4.45, bărbatul a fost prins de autorități.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Update, ora 09:50: Criminalul din Timiș a fost operat de urgență. A fost însoțit la spital de medicii de pe ambulanță și de o echipă SIAS.

Bărbatul, un recidivist periculos din Lugoj în vârstă de 48 de ani, a fost prins într-o locuință din localitatea Remetea Mare, din județul Timiș. El era dat în urmărire internațională pentru tâlhărie. Criminalul a fost găsit în casa bunicii unui prieten din Remetea Mare. Locuința a fost percheziționată de forțele de ordine chiar și în cursul zilei de luni, când au găsit urme de sânge, semn că bărbatul își făcuse veacul acolo.

Pistolul pe care l-a folosit Ionel Marcel Lepa atunci când l-a împușcat mortal pe Cristian Anamariei, polițistul aflat în misiune în localitatea Izvin este de origine sârbească. Autoritățile au mai găsit două pistoale, unul cu bile, iar celălalt cu gaz. Ambele erau neletale.

Citeste si: Unde a fost prins, de fapt, criminalul din Timiș care a omorât un polițist aflat în misiune și ce origini are pistolul pe care l-a folosit

Citeste si: Nicoleta Guţă e demolată de fani pentru că şi-a injectat buzele: “Ce urâtă te-ai făcut, parcă eşti o fantomă!” FOTO

Citeste si: Bacalaureat 2019. Fiica lui Robert Turcescu a strălucit la balul de absolvire! FOTO

Polițist ucis în Timiș! Cum s-a întâmplat tragedia

Polițistul Cristian Amariei se afla în misiune în momentul în care a fost împușcat mortal de Ionel Marcel Lepa, un recidivist periculos din Lugoj, în vârstă de 48 de ani!

Întreaga scenă violentă a avut loc în localitatea timișeană Izvin, unde a avut loc un filtru al poliției. Ionel Marcel Lepa se afla la volanul mașinii înainte de tragedie și era urmărit pentru executarea unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru infracțiunea de tâlhărie. Polițistul Amariei i-a făcut semn bărbatului să tragă pe dreapta, iar acesta, în loc să respecte indicațiile omului legii, a apăsat accelerația, mai mult, din autoturism lui s-au tras mai multe focuri cu armă. Unul din gloanțe a a penetrat gâtul lui Cristian Amariei, în timp ce colegul său a fost și el rănit la picior.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate