Ce a facut Claudia Pavel la clinica? Artista are probleme cu piciorul accidentat la Exatlon! Video Exclusiv!

Claudia Pavel a fost surprinsa, zilele trecute, la o clinica din Capitala unde fusese ca sa afle ce probleme are cu piciorul accidentat la Exatlon. Artista s-a programat la un medic specialist.

Autor: G.G.

Cantareata s-a accidentat in primele saptamani, la Exatlon, in timpul unei probe din competitie, insa a sperat ca ii va trece. Iata ca durerea nu a trecut, glezna i-a ramas umflata, asa ca artista s-a vazut nevoita sa faca investigatii odata ajunsa in tara. Astfel, vedeta le-a inchis si gura carcotasilor care spuneau ca e vorba de accidentari inchipuite si nu e nimic real.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat totul despre vizita artistei la clinica privata unde a fost surprinsa. Claudia a aflat exact ce probleme are cu piciorul accidentat la Exatlon, dar si ce are de facut.

Contactata telefonic, artista ne-a confirmat ca programarea la doctor era pentru problemele cu glezna. “ Am avut programare la medic. Mi-am facut cateva investigatii. Ma doare glezna in continuare si e umflata. Am facut RMN, medicul mi-a pus o fasa, in plus, mi-a spus sa fac fizioterapie o perioada. Ma bucur ca nu e mai grav de atat ”, ne-a declarat Claudia Pavel.

Claudia Pavel, probleme cu piciorul accidentat la Exatlon, in urma unei probe

Artista probabil se temea sa nu ajunga la cutit ca Anda Adam care si-a nenorocit genunchiul in competitie. A doua zi dupa ce a venit acasa, cantareata s-a dus la medic, iar la scurt timp a bagat-o in sala de operatie.

Claudia Pavel e o fericita in acest sens, ea neavand probleme foarte grave cu piciorul accidentat la Exatlon.

Citeste si: Cu cine isi petrece timpul Claudia Pavel de cand s-a intors de la Exatlon?

 

Claudia Pavel are probleme cu piciorul accidentat la Exatlon, si nici bubele nu i-au trecut

Claudia Pavel s-a chinuit enorm la Exatlon! Ea, singura concurenta care nu are performante in sport, a reusit sa reziste 5 saptamani in Dominicana. In aceasta perioada, artista a ajuns de mai multe ori la spital, pe mana specialistilor, cu diverse probleme de sanatate.

S-a lovit la picior in timpul unei probe, apoi a facut o alergie puternica de la soare si a avut nevoie de tratament, dupa care a fost piscata de zeci de musculite, pe picioare si posterior. Bubitele s-au infectat, iar Claudia avea dureri cumplite de simtea ca parca ii cadea carnea, ca i se desprinde de pe os, dupa cum ne-a si declarat. Odata ajunsa in tara, Claudia Pavel si-a facut programare la medici ca sa afle exact ce probleme are cu piciorul accidentat la Exatlon, dar si cu bubele care inca nu i-au trecut.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies