Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă! Vlad Gherman a izbucnit în lacrimi: „Nu cred că inelul în sine era cel care...”

Cristina Ciobănași și Vlad Gherman s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Telenovela desărțirii dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman continuă! Cei doi au șocat pe toată lumea după ce și-au anunțat despărțirea. Nimeni nu s-a așteptat vreodată că cei doi ar putea să ajungă în acest punct.

Fanii și acum speră la o împăcare între ei doi, însă după ultimele declarații date de actori, se pare că nu ma este cale de întoarcere.

Vlad Gherman a început să plângă când a auzit ceea ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul cu care el a cerut-o de nevastă. 

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Ce a făcut actrița cu inelul de logodnă de la Vlad Gherman 

După vestea neașteptată, ambii s-au văzut în fața a sute de întrebări ale fanilor, iar una dintre ele a fost legată de inelul cu are actorul a cerut-o în căsătorie pe Cristina. Toți au vrut să știe ce s-a întâmplat cu el. 

Cristina a povestit că l-a pus într-o cutie cu amintiri și a ezvăluit că nu inelul a fost cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat, ci faptul că V lad Gherman  a cerut-o de soție.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Cum au reacționat părinții lui Vlad Gherman, după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Nu le mai răspund. Mă duc la psiholog”

 Actorul, copleșit de emoții, nu s-a putut abține, iar când a fost deschis subiectul legat de inelul de logodnă și de momentul în care acesta a îngenunchiat și a cerut-o în căsătorie, acesta a început să plângă. 

„Nu cred că inelul în sine era cel care conta cu adevărat, cât ce a reprezentat momentul în care m-ai cerut de soție, va rămâne în inimile noastre ce unul dintre cele mai frumoase momente petrecute împreună.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Citeste si: În brațele cui își găsește alinarea Cristina Ciobănașu, după despărțirea de Vlad Gherman?! Ultimele imagini cu actrița

Inelul l-am pus într-o cutie cu amintiri, cutia noastră cu amintiri comune, atunci când vom simți nevoia să ne readucem aminte o să fie acolo”, a declarat Cristina Ciobănașu!

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai stau sub același acoperiș

Actorul a postat recent un vlog în care a povestit că acesta nu mai locuiește cu fosta iubită, iar de când au încheiat relația, nu și-a găsit un apartament în care să stea. Actorul a mărturisit că în ultimele săptămâni s-a tot mutat, ba de la verișorii săi, la sora sa, iar acum este în căutarea unei locuințe unde să stea cu chirie. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine îi alină suferința lui Vlad Gherman, după despărțirea de Cristina Ciobănașu! În compania cui s-a afișat actorul

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu aveau planuri de nuntă: ”Inelul a fost dat, propunerea a fost acceptată”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman continuă să se vadă și să vorbească zilnic! „Ne suntem alături și acum”

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Diana Şoşoacă aruncă bomba: România nu mai este suverană

Lovitură cruntă pentru Andreea Bălan de la Kanal D! Este cea mai mare umilință

Strategia lui Vasile Dîncu prin care va aduce PSD la putere. Ce funcții spune că vor ocupa

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies