Vlad Gherman nu poate trece peste despărțirea de Cristina Ciobănașu! Cum a surprins-o actorul pe fosta iubită

Vlad Gherman a surprins-o pe fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu. Ce reacție a avut actrița?!

Vlad Gherman nu poate trece peste despărțirea de Cristina Ciobănașu! Cum a surprins-o actorul pe fosta iubită
Vlad Gherman nu poate trece peste despărțirea de Cristina Ciobănașu! Cum a surprins-o actorul pe fosta iubită
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

După nouă ani de relație, Cristina Ciobănași și Vlad Gherman au decis să meargă pe drumuri separate. Chiar dacă s-au despărțit, se pare că actorul nu poate uita totul atât de ușor. Cum a surprins-o acesta pe fostul lui iubită?!

Vlad Gherman, surpriză pentru Cristina Ciobănașu

Chiar dacă vor să meargă mai departe separați, se pare că actorul din serialul Adela nu poate trece atât de ușor peste despărțire. Pentru că fosta lui iubită a reușit să ajungă la un milion de urmăritori pe contul de Instagram, Vlad a decis să o felicite prin intermediul unei postări. 

Citeste si: Cine îi alină suferința lui Vlad Gherman, după despărțirea de Cristina Ciobănașu! În compania cui s-a afișat actorul

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Mai exact, vedeta a postat o imagine cu fosta lui iubită, Cristina, și i-a scris: ”Bine, Crissy!”. Însă, ceea ce a surprins pe toată lumea a fost faptul că actrița nu i-a dat niciun răspuns, cel mai probabil aceasta i-a răspuns în privat. 

Vlad Gherman nu poate trece peste despărțirea de Cristina Ciobănașu! Cum a surprins-o actorul pe fosta iubită
Vlad Gherman nu poate trece peste despărțirea de Cristina Ciobănașu! Cum a surprins-o actorul pe fosta iubită[Sursa foto: Instagram]

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit

După mai bine de nouă ani de relație, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus Adio.

Cei doi actori au decis să meargă pe drumuri diferite, iar decizia se pare că a venit în urma faptului că au petrecut mult timp împreună în ultima perioadă și au ajuns la concluzia că au alte așteptări de la viață. 

Citeste si: Vlad Gherman și-a făcut bagajele, la două zile după despărțirea de Cristina Ciobănașu! Ipostaza în care a fost surprins: „Mergi cu...”

„Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație  și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi”,   au spus Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pe Instagram.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu aveau planuri de nuntă: ”Inelul a fost dat, propunerea a fost acceptată”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman continuă să se vadă și să vorbească zilnic! „Ne suntem alături și acum”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, cum trec peste despărțirea care a șocat pe toată lumea! „Eu am fost cea care a inițiat discuția”

Horoscop Zilnic Marți 15 Iunie 2021: Berbecii trebuie să elimine anumite persoane din viața lor

Lovitură totală pentru cei cu mașini mai vechi de 15 ani. Guvernul pregătește bomba: Vor fi taxați

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

Facebook i-a cerut lui Roger Waters - Pink Floyd o melodie celebră pentru a promova Instagram. El i-a răspuns lui Zuckerberg: F...k you!.

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies