Ce a făcut Emi Pian în casă, fix înainte să moară. S-a aflat abia acum, la două luni după crimă

Vezi ce a făcut Emi Pian în casă, fix înainte să moară

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

interlop
Emi Pian[Sursa foto: Facebook]

Liderul clanului Duduianu, Emi Pian a decedat în urma unei altercații. Ucigașul acestuia a intrat în vizorul membrilor familiei sale. Acum, la două luni de la moartea lui, a ieșit la iveală ce a făcut interlopul în vila sa din București chiar înainte să moară.


In articol:

Un nou secret a ieșit la iveală după moartea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. Acesta a construit ceva în vila sa cu două etaje din București, chiar înainte de a-i fi luată viața. Cum acestuia îi plăcea să petreacă alături de familie și prieteni, avea tot ce îi trebuia pentru petreceri, iar interlopul și-a pregătit și casa și grădina pentru astfel de evenimente. Cu puțin timp înainte să moară, Emi Pian a comandat mobilier pentru livingul său, unde și-a așezat cele mai fine și mai scumpe băuturi. 

Citeste si: Simona Halep, în lacrimi. A murit în această dimineață! A investit mii de euro în sportivă - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Cum a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu 

Emi Pian a fost ucis după o partidă de barbut, de un tânăr pe nume Richard Emanuel Gheorghe.

”La adresa din București, a fost organizat un joc de barbut, la care s-au strâns 15-20 de persoane. În timpul jocului, au apărut discuții legate de faptul că unul dintre participanții la jocul de barbut datora bani atât victimei, cât şi inculpatului. Conflictul între aceştia doi din urmă ar fi fost generat de împrejurarea că respectivul îi restituise împrumutul cu prioritate lui Emi Pian, nu şi inculpatului Richard Emanuel Gheorghe”, arată în referatul de arestare pentru presupusul ucigaș al lui Pian.

Frații lui Emi Pian, mort după o bătaie cu bâte și săbii cu un membru al unei grupări rivale, au fost reținuți după câteva ore de audieri pentru tentativă de omor. Alături de ei, a fost reținut încă un membru al clanului. Sunt acuzați că, în conflict l-au bătut măr pe suspectul pentru uciderea celui care, pe lângă frate de sânge, le era și lider în clanul Duduienilor.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

L-a dat AFARĂ într-un mod inexplicabil! Este bomba momentului pe piața media: Azi am primit înștiințarea oficială

Ce banc îl făcea să râdă pe Ceaușescu: „Toți îmi făceau semne să tac, dar la tupeul meu, am spus”!

Decădere după moartea lui Emi Pian! Clanul Duduienilor, în genunchi pentru protecție

Fiul lui Emi Pian își plânge tatăl și acum! Au trecut două luni de când liderul clanului Duduianu a murit: "Scriu plângand..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies