Ce a făcut Ion Iliescu cu un ceas de aur decorat cu diamante primit de la un emir arab! Vezi cât valorează azi bijuteria purtată la mână de fostul președinte al țării!

Ion Iliescu a primit un Rolex de aur, în urmă cu aproape 25 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Ion Iliescu a primit un Rolex de aur, în urmă cu aproape 25 de ani.

Ion Iliescu a primit un Rolex de aur, un ceas fabricat în ediție limitată. Astăzi, ceasul a ajuns la o licitație online care se va desfășura pe 26 mai. “Ceasurile sunt produse între 1950 și 2019, majoritatea ediții limitate și foarte limitate, totalizează, la prețuri de producător ori de listă, o valoare însumată de aproximativ 2 milioane de euro.”, a relatat newsweek.ro. Una dintre "vedete" este ceasul apărut pe vremea fondatorului companiei Rolex, Hans Wilsdorf, gândit și poziționat astfel încât să fie apogeul colecției, supranumit Rolex President, devenind, la vremea lui, alegerea președinților de stat. (vezi ultima fotografie cu Ion Iliescu)

Citeste si: Scrisoare catre Ion Iliescu, la 30 de ani de la Revolutie: "Aţi vrut cu orice preţ, călcând peste cadavrele martirilor, să fiţi «liderul Revoluţiei»“

Citeste si: Ion Iliescu s-a izolat în casă și scrie la o carte! Măsuri stricte pentru fostul președinte din cauza coronavirusului

Citeste si: Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Ion Iliescu a fost externat din spital

Modelul scos la licitație, din aur și decorat cu diamante, fabricat în 1993-1995, a și aparținut, de altfel, fostului președinte al României, Ion Iliescu. Ceasul pleacă în licitație de la un preț de pornire de 15.000 de euro, față de un preț de listă de 30.000 de euro și un potențial de piață de aprox. 50.000 de euro.

Ion Iliescu a primit ceasul în 1996 de la un emir arab. „Ceas Rolex President Gold Day-Date din aur, de mână, bărbătesc, cu referință 18238 și mecanism automatic. Cadran negru, cu diamante dispuse în dreptul indicatorilor orari, ziua săptămânii în dreptul orei 12 și dată cu lupă în dreptul orei 3. Brățară cu cataramă originală din aur, cu închidere deployantă.”, mai este descris ceasul care i-a aparținut lui Ion Iliescu. Este posibil ca fostul președinte al României să fi oferit cadou Rolexul primit de la emir.

Citește CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

Dr. Monica Pop face declaraţii şoc: "Vom avea un Crăciun online". Ea crede că numărul cazurilor de COVID va exploda după alegeri

Nicolae Duduianu, ultima sentință! Tatăl lui Emi Pian a pierdut post-mortem procesul prin care cerea să fie eliberat pe motive medicale!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies