Ion Iliescu s-a izolat în casă și scrie la o carte! Măsuri stricte pentru fostul președinte din cauza coronavirusului

Ion Iliescu a fost sfătuit de medici să evite orice contact cu exteriorul, până la încheierea pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

  Ion Iliescu va rămâne în vila lui de protocol din cartierul Primăverii până la încheierea epidemiei de coronavirus. Cu toate că se simte bine iar medicii îi recomandaseră să-și reia plimbările odată cu venirea temperaturilor mai ridicate, tot aceștia i-au recomandat acum să nu părăsească sub nici o formă locuința și să evite contactul cu persoanele din exterior. Ion Iliescu a împlinit 90 de ani pe 3 martie și suferă de afecțiuni cardiace.

  fara descriere

  Citeste si: Ion Iliescu împlinește astăzi 90 de ani. Care este cel mai mare regret al fostului președinte și ce trecut tumultuos are

  Citeste si: Ce pensie are soția lui Ion Iliescu! Nina Iliescu a recunoscut câți bani încasează în fiecare lună

  Citeste si: Ea e soţia lui Traian Berbeceanu, comisarul care va fi şeful de cabinet al ministrului de Interne! Vezi unde lucrează Gabriela Berbeceanu, care are un salariu mai mare decât partenerul ei de viaţă!

  Conform unor surse din apropierea familiei fostului președinte, acesta își petrece timpul scriind la o carte pe care ar vrea s-o publice până la sfârșitul acestui an. Iliescu și-a ales o temă destul de controversată, în condițiile în care el este unul dintre persoanele trimise în judecată în dosarul Mineriadei: el va scrie despre perioada primilor trei ani de după Revoluția din 1989.

   

   

   

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate