Ce a făcut Jador cu trofeul primit de la Bogdan Mocanu! A anunțat când revine la Puterea dragostei

Jador a dezvăluit ce s-a întâmplat cu trofeul primit de la Bogdan Mocanu.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Jador a fost în această seară marele învins, după ce colegii săi de competiție au preferat să îi voteze pe Alex Zănoagă și pe Bogdan Mocanu.

Deși nu a câștigat marele premiu, Jador a făcut un anunț pentru toți fanii săi. Concurentul a anunțat când revine la Puterea dragostei, dar și ce s-a întâmplat cu trofeul pe care l-a primit de la Bogdan Mocanu, colegul său.

Citeste si: Prima reacție a Biancăi, după ce a câștigat trofeul Puterea dragostei

Citeste si: Imagini în premieră cu concurenții din sezonul 2 al emisiunii Puterea dragostei!

Citeste si: Incredibil! Ce va face Bogdan Mocanu cu marele premiu de la Puterea dragostei! Jador l-a dat de gol

Deși Simina voia trofeul, iar Jador a spus că i-l va da pe-al lui dacă îl va câștiga, acesta a decis să îl păstreze pe cel primit de la Mocanu.

fara descriere

„Nu fiți supărați, că nu sunt supărat. Eu mă mândresc și mă bucur enorm că am public. Dacă vă am pe voi, asta mă face fericit. Și asta mă face pe mine fericit. O să vedeți în continuare în sezonul doi că pe mine asta mă face fericit. Deci, după cum v-am spus nu este o problemă, pentru că banii se fac. Trofeul e tot ce contează.

Bani am timp să fac toată viața. Erau buni 10000, dar am trofeul. Vă mulțumesc că am fost timp de 3-4 luni favoritul vostru și că am câștigat banii în fața Biancăi de multe ori. Ne revedem curând, mai curând decât credeți”, a spus Jador pe Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate