Ce a făcut Mihaela Tatu de ziua ei de naștere? Fosta prezentatoare tv și-a surprins fanii FOTO

Mihaela Tatu a împlinit zilele trecute 57 de ani, ”sărbătorind” prin participarea în direct la un curs online.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Mihaela Tatu a împlinit zilele trecute 57 de ani, ”sărbătorind” prin participarea în direct la un curs online. Dupăce a renunțat acum ani buni la postura de prezentatoare tv, mutându-se la Oradea, Mihaela Tatu înregistrează de ceva timp un succes rezonabil din postura de speaker motivațional. Și aniversarea ei a surprins-o tot în direct, în dialog cu participanții la un curs de comunicare.

Citeste si: Cu ce se ocupă acum Mihaela Tatu, după ce a renunțat definitiv la televiziune: ”Învăț oamenii cum să...”

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Mihaela Tatu a divorţat de soţul ei dintr-un motiv incredibil: „L-am întrebat dacă poate spune „te iubesc”, nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe”

”Ce-am făcut ieri de ziua mea? Am răspuns mesajelor și apelurilor, și am început de la Oradea cursurile de Comunicare. Este inedit. Nu faptul că lucrez de ziua mea. Ci această "treabă" făcută on line. Marea însușire a oricărei ființe ar trebui să fie adaptarea la mediu. Așa că învățăm. Este mai mult decât necesar. Mulțumesc Laszlo Kun pentru confortul oferit!”, a povestit Mihaela Tatu, care pare că trăiește o a doua tinerețe. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mihaela Tatu a ajuns să dea cu sapa: „O zi dintre acelea pentru care mulțumești lui Dumnezeu că exiști”

Mihaela Tatu a dat de necaz în Grecia: ”Privind cu nedumerire în râul care mi-a înghițit telefonul!”

Superalimentul care însănătoșește inima și vasele de sânge: Este un adevărat elixir

Dramă URIAŞĂ pentru Mihaela Tatu! Sora prezentatoarei tv a murit! ”Sincere condoleanţe! Dumnezeu să o aşeze in lumea celor drepţi, iar familiei să le aducă mângâiere!” EXCLUSIV

Mihaela Tatu este devastată de pierderea unei fiinţe dragi! I-a murit câinele Gore, care îi era prieten fidel de peste 12 ani!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies