Ce a făcut soția lui Dragoș Săvulescu cu doar câteva zile înainte de condamnarea milionarului

Condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, Dragoș Săvulescu (44 de ani) nu s-a predat încă poliției și e considerat fugar, fiind dat în urmărire generală de Poliția Română.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

În cazul în care va fi prins, Săvulescu va fi nevoit să stea mai mult timp departe de superba lui soție, Angela Martini, un celebru fotomodel din Albania și fostă Miss Univers în această țară, titlu obținut în 2010.

Citeste si: Afacerile imobiliare ale lui Cristi Borcea sunt în pericol după condamnarea în dosarul Retrocedărilor! Borcea dorea să ridice un bloc cu 7 etaje la Mamaia pe un teren ce ar fi putut fi retrocedat ilegal!

Citeste si: Omul de afaceri Dragoş Săvulescu, dat în urmărire internaţională după condamnarea din Dosarul Retrocedărilor

Citeste si: Un celebru burlac din Romania s-a insurat in secret, iar mireasa a purtat o rochie... neagra! Primele declaratii ale mirelui: "Am rezolvat totul in cateva ore"

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Mai mult, spun sursele noastre, chiar înainte ca Dragoș Săvulescu să fie condamnat la închisoare, sentința fiind definitivă, Angela Martici a făcut un gest care, probabil, l-a încântat peste măsură pe fostul acționar dinamovist. Mai exact, pentru a treia oară, ea și-a corectat bustul, apelând la o operație de implanturi de silicon, decolteul ei fiind, acum, unul la care, probabil, visează orice femeie și, normal, face obiectul pasiunii oricărui

bărbat. E adevărat, pe când câștiga Miss Albania nu se putea lăuda cu un bust care să iasă în evidență, iar după căsătoria cu dragioș Săvulescu, simțind probabil că milionarul își dorește ca soția lui să fie una dintre cele mai dotate femei din lumea showbiz-ului, Angela Maritini s-a conformat și, evident, a mai trecut, o dată, pragul cabinetului medicului estetician, rezultatul operației fiind, cu siguranță, unul spectaculos.

Normal, Angela Martini, nu a stat prea mult pe gânduri și, imediat ce i s-a permis, fără nici măcar să se gândească la problemele milionarului care urmau să apară, și-a etalat noul bust în toată splendoarea lui, într-un costum de baie minuscul care, cu greu, acoperea sânii tunați ai frumoasei soții a lui Dragoș Săvulescu.

 

Dragoș Săvulescu, condamnat la închisoare, va trebui să stea departe de soția lui

Procurorii au stabilit că Emil Dragoş Săvulescu, împreună cu Cristian Borcea  şi Georgică Giurgiucanu au prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu 28 de milioane de euro.  Pe site-ul Poliţiei Române, la capitolul „Persoane Urmărite”, apare Dragoş Emil Săvulescu, condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare pentru complicitate la savarşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată. Săvulescu a fost văzut ultima dată, înainte de a se da sentința, la Monte Carlo, după care a dispărut ca prin ceață. Mai mult, imediat cum condamnările au fost făcute publice, omul de afaceri și-a șters instant contul de facebook, precum și celelalte pagini de pe social-media.

Fostul acționar dinamovist este căsătorit cu Angela Martini, un celebru fotomodel din Albania și fostă Miss Univers în această țară, titlu obținut în 2010. Cei doi s-au căsătorit în 2017. ”Avem un prieten comun, un prieten comun pe care şi eu îl cunoscusem cu o săptămână înainte. Şi eram cu prietena mea, luam masa, iar el ne-a făcut o invitaţie. Ne-a spus să venim pentru că ei dau o petrecere. Eu nu eram deloc machiată şi am spus: "Nu, nu vreau să merg. Vreau să merg acasă!". Iar prietena mea a zis: "Hai să mergem măcar puţin! Măcar să vedem cum e". Era la o oră distanţă. Şi am spus: "Fie! Oricum vor fi numai rataţi!". Ce îţi imaginezi de obicei atunci când eşti plictisit. Apoi, am mers acolo. Am intrat în bucătărie. Petrecerea era în casa lui, care acum este casa noastră. Şi, în bucătărie, îmi amintesc, aveam amândoi o privire... Nu am vorbit deloc. Ne-am salutat de departe. Şi am simţit această energie... Apoi, îmi amintesc ca eu vorbeam cu alţi oameni, iar el se apropia de mine, dar fără să vorbim. Nu vorbeam. Apoi am început să vorbim, iar prima discuţie a fost despre spiritualitate, despre Kabbalah, despre profunzimea întregului univers, de ce suntem aici, unde ne îndreptăm şi am rămas uimită... "Acesta este bărbatul pentru mine!". Nu ştiu... mă gândeam că se preface. Iar el probabil credea că eu joc teatru. Nu am ştiut că era pe bune. Iar o săptămână mai târziu am ieşit la prima întâlnire şi am continuat...”, povestea presei Angela Martini despre cum a decurs întâlnirea cu soțul ei, Dragoș Săvulescu.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies