Vedete

Un celebru burlac din Romania s-a insurat in secret, iar mireasa a purtat o rochie... neagra! Primele declaratii ale mirelui: "Am rezolvat totul in cateva ore"

Un celebru burlac din Romania s-a insurat in Las Vegas!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Un celebru burlac din Romania s-a insurat in secret, iar mireasa a purtat o rochie... neagra! Primele declaratii ale mirelui: "Am rezolvat totul in cateva ore"icon photo
Dragos Savulescu, fostul iubit al Madalinei Ghenea, om de afaceri si fost actionar la Dinamo, s-a casatorit cu o fosta Miss Universe, Angela Martini.


Savulescu locuieste in Los Angeles, intr-un cartier exclusivist, si recent el si iubita lui au decis sa faca nunta in Las Vegas.

 


"Eram in pat, dimineata, urma sa plecam in acea zi la Las Vegas. Nici nu mai conteaza cine a zis, dar am zis: 'hai sa ne casatorim in Vegas", a povestit Dragos Savulescu pentru cancan.ro.

 

”Am rezolvat totul în câteva ore. Verighete, am găsit capela unde urma ceremonie, pastor… Formularele au durat 15 minute, la un birou de acolo. Ne-am căsătorit fix la miezul nopţii. Toată lumea a rămas şocată! De regulă, oamenii se logodesc, se cer în căsătorie… Detalii… Noi le-am făcut în câteva ore! Sunt foarte fericit! Este o femeie pe care nu ai cum să nu o iubeşti! Este frumoasă şi în interior. De când o cunosc, mergem peste tot împreună, suntem nedespărţiţi. Oricum, urma la un moment dat să ne căsătorim, dar a fost s-o facem, aşa…să trecem peste convenţional. Am zis doar atât, 's-o facem!'. A avut rochie neagră, în loc de albă, ţinută provocatoare, se vede, nu? Neconvenţional, asta am vrut”, a mai declarat omul de afaceri care locuieste de cativa ani in SUA.

 

Dragos Savulescu si Angela Martini sunt impreuna de un an si jumatate.


"Prietenul meu, cel care ne-a fost şi cavaler de onoare şi care-mi e partener de afaceri este vinovat, ca să spun aşa. S-a întâmplat la mine, în Los Angeles. După ce semnasem un deal cu o casă de producţii, am zis să dau o petrecere. A dat el câteva telefoane şi au venit vreo 30-40 de oameni. Invitase o prietenă a lui, care a apărut cu Angela. Mi-au rămas ochii la ea. A fost dragoste la prima vedere, sincer! Ne-am plăcut reciproc.

Ea se mutase în Los Angeles de un an şi jumătate, iar eu tot de puţin timp. Am întrebat-o ce vrea de la Los Angeles! Mi-a zis: <Nu vreau să fiu actriţă sau altceva, am venit să-mi caut marea iubire!>

”Şi eu mi-am zis mereu: <LA este un oraş cu multe posibilităţi şi chiar mă gândeam că e cel mai rău loc de pe pământ unde să-ţi găseşti o femeie>!”, a mai spus Dragos Savulescu.

 

Cum a fost la prima intalnire? ”Am avut nişte treburi, am fost plecat, aşa că după vreo săptămână ne-am văzut. Ştii despre ce am discutat toată seara? Despre filosofie, despre univers, despre kabala, Rudolf Steiner, despre marile întrebări existenţiale… Mama ei este profesoară universitară la Zurich şi câştigat un premiu UNESCO, pentru un proiect umanitar. Iar tatăl ei este inginer şi arhitect, la Zurich şi la Miami", a precizat proaspatul insuratel pentru sursa citata. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune