Ce a luat Livian din casa Puterea Dragostei? Fanii au descoperit

Livian Nelson nu a plecat cu mâna goală din casa Puterea dragostei. El și-a adus acasă, în România, cea mai de preț amintire, pe care o va păstra toată viața.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre


In articol:

Livian se află acasă, la Cluj Napoca, în așteptatea Finalei Puterea dragostei. Obișnuit cu live-urile și vlogurile pe care le făcea în casa Puterea dragostei, Livian nu a renunțat la obicei nici acasă.

Zilele trecute, într-unul din filmulețele postate pe canalul său de Youtube, Livian a lăsat să se vadă și interiorul casei părinților săi, dar și pe mama sa care trebăluia prin bucătărie. Până aici nimic neobișnuit, casa părinților lui Livian a apărut de nenumărate ori în vlogurile tatălui său, Nelson Mondialu. Însă, vrând să arate că mama sa se uită la Puterea Dragostei, care era difuzată la acel moment pe Kanal D, Livian a lăsat să se vadă și altceva. Sub televizorul din casa părinților săi se află poza din casa Puterea Dragostei. Este vorba despre fotografia cu Livian, care în timpul show-ului s-a aflat tot timpul în casa băieților, lângă celelelalte fotografii ale concurenților.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, un nou mesaj pentru Bianca: „Ochii ăia triști...”

Citeste si: PRO TV a produs surpriza lunii. Șoc uriaș de dimineață. „Să vă spun cum e...” - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei a recunoscut tot ce simte pentru Bianca. Mesajul postat în miez de noapte: „Gândul...”

Este amintirea pe care Livian și-a adus-o cu el din casa Puterea dragostei.

Bianca și Livian și-au dezamăgit fanii, când după ce au plecat de la Puterea Dragostei, cei doi s-au despărțit

Concurenții de la Puterea Dragostei s-au întors în România, iar după ce s-au dat jos din autocarul care i-a adus acasă, Bianca și Livian s-au despărțit. Fiecarea luat-o pe drumul lui: Livian a plecat acasă la Cluj, iar Bianca a rămas în București, la prietena ei Mary, fosta concurentă de la puterea dragostei.

Citeste si: Nelson Mondialu, prima reacție după ce Livian s-a întors acasă. Nu i-a venit să creadă: „Ți-ai tatuat-o pe Bianca pe...?”

Despărțirea celor doi nu a fost cum se aștepta Bianca și fanii puterea Dragostei. Bianca i-a sărit în brațe lui Livian și a dat să-l sărute și i-a spus să fie cuminte cât timp nu se vor vedea, însă Livian i-a răspuns în stilul lui caracteristic: „Stau cuminte cu alta în pat!” Livian nu a vrut să o sărute pe Bianca, deși ea și-ar fi dorit, ba mai mult, nici nu i-a răspuns Biancăi după ce aceasta i-a spus pentru ultima oară că îl iubește. Citeste CONTINUAREA AICI

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

Îl vom ține minte toată viața! Tătaru a făcut cel mai important anunț pentru români

Superalimentul bogat în vitaminele A, B și C, cu doar 20 de calorii. Aduce beneficii neștiute până acum. Este lăudat de zeci de studii și îl găsești la magazin

Hurrem din serialul turcesc ”Suleyman Magnificul” și-a deschis propria afacere în Germania. Părăsită de soț când era însărcinată, actrița își crește singură fetița

Ligi de la Puterea Dragostei, acuzată de falsitate! Prietenia ei cu Bianca ridică semne de întrebare în rândul fanilor. ”Ești cea mai mare dezamăgire...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies