Andra Volos de la Puterea Dragostei și-a îngrijorat fanii: „Dacă ați ști voi ce durere e aici”
Andra Volos de la Puterea Dragostei și-a îngrijorat fanii: „Dacă ați ști voi ce durere e aici”

Vedete

Ce a pățit Andra Volos de la Puterea Dragostei! S-a lăsat cu sânge: „Dacă ați ști voi ce durere e aici”

Andra Volos de la Puterea Dragostei a publicat pe pagina ei de Instagram câteva imagini care i-au îngrijorat pe fani.

Andra Volos de la Puterea Dragostei a avut parte de un început de weekend nu foarte plăcut. Frumoasa fostă concurentă le-a arătat fanilor că și-a rupt o unghie și, din păcate, i-a curs și sânge.

„De ce nu îmi place mie să-mi pun unghii lungi... F**K! Dacă ați ști voi ce durere e aici!”, a spus Andra Volos de la Puterea Dragostei pe pagina ei de Instagram.

În următorul InstaStory de pe pagina ei, fosta concurentă a show-ului de la Kanal D avea degetul bandajat, semn că a găsit repede o soluție temporară, până să ajungă la salonul de înfrumusețare.

Superba tânără nu a lăsat ca acest detaliu să îi strice buna dispoziție, pentru că ulterior s-a bucurat că a primit un colet cu o placă de păr, după ce a uitat-o pe a ei în România, la buna ei prietenă, Melisa. 

În plus, Andra Volos este în Italia, acolo unde locuiește și mama ei, pe care nu o mai văzuse din noiembrie, așa că are un motiv foarte important să-și păstreze zâmbetul pe buze. 

Andra Volos de la Puterea Dragostei, dezamăgită de Bogdan Mocanu

După ce a plecat în Italia, Andra de la Puterea Dragostei a publicat un video în care a spus că se aștepta ca Bogdan Mocanu să fie la aeroport și că a fost dezamăgită. Deși cei doi tineri nu mai formează un cuplu, ea nu îi poartă pică fostului iubit, ba chiar și-a dorit să rămână în relații bune cu el.

Ca drept dovadă, a acceptat și câteva colaborări cu el și a apăut în videoclipuri alături de el. 

Citeste si: ULTIM MOMENT! S-A AFLAT! Adevărul despre relația ascunsă dintre Bianca si Bogdan Mocanu. Pirui a aruncat bomba despre relațiile lor intime. Ce a spus însă fostul concurent despre povestea de iubire dezgropată

Andra Volos de la Puterea Dragostei și-a îngrijorat fanii: „Dacă ați ști voi ce durere e aici”
Andra Volos de la Puterea Dragostei și-a îngrijorat fanii: „Dacă ați ști voi ce durere e aici”

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

„Cu siguranță vă întrebați dacă Bogdan și-a luat sau nu 'La revedere' de la mine. Nu, nu a făcut-o. Ba chiar mă așteptam ca după atâta timp, chiar dacă noi nu am vorbit în ultimele zile, a aflat, a știut de la părinți. La un moment dat mă așteptam să vină în aeroport.

Mă uitam stânga dreapta, poate e aici și vine să mă salute sau să-mi spună 'Zbor plăcut!, dar uite că nu a făcut-o. A rămas la alegerea lui. Dacă el nu a simțit să o facă, asta e. Eu știu că dacă aș fi fost în locul lui, cum m-am făct prezentp și de ziua lui prin micul gest la fel aș fi făcut și acum dacă aș fi știut că el ar fi plecat în Italia sau în altă parte.
Dacă aș fi stat o perioadă de câteva luni mi-aș fi luat 'la revedere'. Sunt foarte sinceră și asumată”
, a spus Andra Volos pe vlog.