Ce a pățit Petrică Mîțu Stoian în timpul filmărilor pentru Revelion! Totul a fost surprins pe cameră: „Era îngrijorător pentru el. Și pe hol a continuat sângerarea”

În timpul filmărilor pentru Revelion, Petrică Mîțu Stoian a primit un semn care ar fi putut să-l salveze de la moarte.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

O țară întreagă a fost în doliu, după aflarea veștii nefericite, potrivit căreia, Petrică Mîțu Stoian  a murit. Regretatul artist s-a stins din viață chiar la câteva zile după ce a participat la o ultimă emisiune, aceea de Revelion, motiv pentru care apropiații săi au fost în stare de șoc.

Astfel, recent, a ieșit la iveală un detaliu cutremurător, un lucru ce s-a petrecut chiar în timpul filmărilor.

Lui Petrică Mîțu Stoian i-a curs sânge din deget, în timpul filmărilor pentru Revelion

Cu doar câteva zile înainte să se stingă din viață, prezent alături de colegii săi de scenă la filmările pentru Revelion, Petrică Mîțu Stoian s-a confruntat cu o situație care l-a luat, la rândul său, prin surpindere. Mai precis, cunoscutului artist a început, dintr-o dată, să-i curgă sânge din deget.

Citeste si: Cel mai mare secret al lui Petrică Mîțu Stoian. Ce ascundea în propria casă? Un vecin a spus totul după moartea lui: „Rareori invita pe cineva pe la el”

La scurt timp după moartea interpretului de muzică populară, colegii de breaslă care au fost prezenți în platou în momentul incidentului au povestit că au rămas mască atunci când au văzut ce pățise Petrică Mîțu Stoian.

Apoi, imediat după ce filmările au luat sfârșit, Constantin Enceanu și Steliana Sima au povestit că Petrică le-a spus că îi curge sânge din deget, așa că a întrebat-o pe artistă dacă are vreun ac prin haine, cu care l-a înțepat din greșeală.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Ce a pățit Petrică Mîțu Stoian în timpul filmărilor pentru Revelion!

Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Steliana Sima: ”Era îngrijorător pentru el”

De asemena, Steliana Sima  a făcut o serie de declarații în cadrul unei emisiuni TV, povestind că regretatul artist ar fi concluzionat că, de fapt, s-a electrizat, motiv pentru care i-a țâșnit sânge din deget. Cu toate acestea, cântăreața a spus că acest semn era ”îngrijorător”, asta pentru că nu era posibil ca dintr-o simplă electrizare să se ajungă la așa ceva.

”A spus pe hol că s-a electrizat. Dintr-o singură electrizare să îți plesnească vârful degetului și să țâșnească sângele? Era un element de bază ăsta. Era îngrijorător pentru el. Și pe hol a continuat sângerarea”, a povestit Steliana Sima în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Fanii lui Petrică Mîțu Stoian au tras o sperietură de mama focului! Ce a apărut pe contul artistului, la două luni după ce a murit

Totodată, pe respectivele filmări se poate observa că regretatul Mîțu Stoian era chiar vizbil speriat, însă, cu toate acestea, interpretul de muzică populară și-a continuat activitatea, cu zâmbetul pe buze, încercând să mascheze ceea ce tocmai pățise.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies