Ce a provocat infarctul Corneliei Catanga? ”A avut o discuție aprinsă cu o femeie” Cine aruncă bomba

Cornelia Catanga se află în spital după ce a suferit un infarct. Informația despre starea artistei a fost dată de soțul acesteia.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Duminică, Cornelia Catanga s-a simțit rău și a fost dusă de urgență la Spitalul Floreasca. „Ieri (n.r. duminică) s-a simțit rău după ce a plecat cu băiatul de acasă. Am crezut că moare, că o pierd… Am mers la spital, i s-a făcut o coronografie, a fost operată și i s-a pus un stent. Am stat toată noaptea cu ea la Terapie Intensivă. Am plecat azi-dimineață la 07:00 de la ea și acum mă întorc la spital”, a declarat Aurel Pădureanu, după ce s-a aflat că artista a făcut infarct.

Specialistul în astrologie Ioan Burculeț susține că artista se află sub auspicii astrologice favorabile și că va depăși acest moment dificil. De asemenea, ”detectivul în paranormal” spune că infarctul Corneliei Catanga a fost provocat de o discuție pe care aceasta a avut-o cu o femeie.  

fara descriere

”Chiar dacă este o etapă dificilă din viața artistei, și dincolo de celălalt diagnostic - probabil se știe sau nu - care a provocat toată această nuanță și care face parte din categoria accidentărilor organice.

Artista are o astrogramă protejată la momentul nașterii și va trebui să-și facă efectul în aceste momente dificile, în caz contrar moare. Deși eu spun că va trăi dincolo de toate zvonurile, bârfele și gura lumii... Artista a avut o discuție aprinsă în ultimele zile cu o femeie care nu are nici un Dumnezeu și față de care se confruntă cu ceva nuanțe de nemulțumire. Ei bine, toate aceste aspecte au stresat organismul până în momentul în care acesta a cedat. Supărarea și faptul că solista a fost indusă în eroare, asta a determinat-o să ajungă în situația asta!

Citeste si: Previziunile zodiacale pentru săptămâna 15-21 iulie! Eclipsa de Lună va influența toate zodiile, conform astrologului Ioan Burculeț VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Aurel Pădureanu, primele declarații după ce Cornelia Catanga a făcut infarct: „Am crezut că moare...”

Citeste si: Ultimul mesaj al Corneliei Catanga, înainte să facă infarct

Acest șoc de la eclipsa de Lună, pentru că mâine, 16 iulie este în plin apogeu și Luna Plină, care din constelația Capricorn îi diminuează puterea de a lupta și cu toate acestea, un medic de la Spitalul Floreasca din Capitală, care este cu adevărat vindecător, va reuși să o aducă dintre morți între vii.  Cornelia Catanga va trebui să fie recunoscătoare toată viața pentru protecția pe care o are, în caz contrar, în timp situația de anul acesta se va mai repeta!

Din punctul meu de vedere, în calitate de medium, Cornelia Catanga va trece acest hop datorită unui medic foarte bun care o va stabiliza cu ajutorul și interveneția Providenței. Pentru că Universul întotdeauna lucrează prin oameni. Pe o scală de la 1 la 10 dau șanse de supraviețuire - 9,76”, a declarat specialistul în astrologie Ioan Burculeț.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate