Ce a putut să facă Adelina Pestrițu a doua zi după nuntă! Asta nu s-a mai întâmplat

În urmă cu o zi a avut loc una dintre cele mai frumoase evenimente ale acestui an!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Sâmbătă, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au spus ”DA!” în fața lui Dumnezeu. Cei doi au radiat de fericire, iar acest lucru s-a putut vedea pe chipurile lor!

  Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea nu vor respecta ”tradiția” după nuntă, și anume să meargă în luna de miere, deoarece au de onorat anumite obligații! Cei doi se pregătesc să fie și ei nași, la rândul lor, altor perechi de miri!

  Mai mult decât atât, Adelina și Virgil Șteblea se pregătesc și pentru un eveniment major în viața lor, și anume tăierea turtei Zenaidei, căci împlinește un anișor! Astfel, planurile de călătorit se vor amâna o perioadă.

  Cei doi se gândesc, totuși, ca în luna de miere să plece într-o țară exotică, unde să se relaxeze și să se bucure de viață! Astăzi, însă, după petrecerea de nuntă și ceremonia de la biserică, Adelina a preferat să petreacă timp cu fetița ei și a lui Virgil, Zeny, deoarece în ultima perioadă a fost prinsă cu pregătirile pentru nuntă, ne-au povestit în exclusivitate apropiați ai familiei!

  Citeste si: Fotografii emoționante de la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea! Cei doi au confirmat zvourile că își doresc și cel de-al doilea copil! Cântăreața Elena Gheorghe i-a dat de gol! EXCLUSIV

  Citeste si: Ce ținută spectaculoasă a purtat Zenaida, fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea, la ceremonia religioasă

  fara descriere

  Ce a făcut Adelina cu buchetul de flori la nuntă

  Unul dintre nuntași a povestit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, despre ”episodul” buchetul miresei!

  Pentru ca da, ca de obicei, Adelina a spart din nou tiparele și nu s-a ținut de tradiția clasică, adică nu a aruncat buchetul. Ea a preferat să facă un gest deosebit, care i-a impresionat pe toti cei prezenți, dar în special pe "beneficiară". Cu toată dragostea, Adelina Pestrițu i-a dăruit buchetul de cale, pe care l-a avut la ceremonia religioasă din biserică, buchetul de mireasă, unei bune prietene. Aceasta se pare că și l-a dorit, mai ales că aceasta urmează să se mărite!

  ”L-a dat pur și simplu, cadou, unei prietene care urmează să se mărite”, au spus surse din anturajul organizatorilor nunții.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate