Ce a spus nașa lui Brigitte Pastramă, imediat după nuntă! ”Acuma rămâne să o dezbrace soțul”

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit religios în acest weekend. Uite ce spune nașa de cununie a celor doi!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Fericire mare în familia lui Brigitte și a lui Florin Pastramă! Weekendul acesta, cei doi s-au căsătorit religios și și-au spus ”Da!” într-un mare stil în fața invitaților. Îmbrăcați elegant, dar cu emoții în suflet și în glas, cei doi și-au declarat iubirea în fața celor dragi.

Nașa de cununie, Lizeta Haralambie, a vorbit despre rochia impresionantă pe care a avut-o Brigitte, dar și despre o posibilă sarcină și unde ar pleca în luna de miere.

Citeste si: Florin Pastramă i-a umplut de bani pe lăutari! A cheltuit 80 de milioane pe dedicaţii!

fara descriere

Citeste si: Mama lui Florin Pastramă, în lacrimi la nunta fiului ei! Ce le-a cerut mirilor

Citeste si: Primele imagini de la cununia religioasă a lui Brigitte cu Florin Pastramă! Ceremonia a avut loc într-un cadru de vis

„Foarte frumoasă. Este superbă. Ne-au trebuit 30 de minute să o îmbrăcăm. Acuma rămâne să o dezbrace soțul. Este emoționată. Are o rochie superbă, cu o trenă de 20-30 de metri. Este ca o prințesă. Și coroana este foarte frumoasă. Este o nuntă românească, ca la carte… Am venit cu ceva nou (n.r. cadou). Noi am dat ceva nou. Merg doar ei în luna de miere. Nu știu încă, cred că pe Coasta de Azur. N-am întrebat când se apucă de copil. Poate l-au conceput deja. Nu știu (n.r. dacă va fi și nașă de botez). Cred că da”, a spus Lizeta Haralambie după nuntă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate