Ce au făcut Adelina, Virgil, Zeny şi Nobby în weekend? Vezi imagini inedite din minivacanţa lor! FOTO!

Adelina Pestriţu, weekend de vis la munte! Vremea a ţinut cu frumoasa vedetă tv!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Pasionaţi de călătorii, Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea îşi plănuiesc o minivacanţă interesantă pentru fiecare weekend liber pe care îl au la dispoziţie.

Citeste si: Detalii bombă despre NUNTA ANULUI! Vezi când se căsătoreşte, de fapt, Adelina Pestriţu! Evenimentul va fi cu adevărat spectaculos! EXCLUSIV!

Dacă în urmă cu două săptămâni au fost împreună cu Zeny şi cu simpatica Nobby la malul mării, la naşii fetiţei, de data aceasta au mers, în familie, cum este cel mai frumos, pe Valea Prahovei.

fara descriere

Protagoniştii noştri s-au bucurat de o vreme superbă, aşa că s-au plimbat toată ziulica prin Sinaia şi au poposit câteva ore la castelul Peleş, o capodoperă arhitecturală care ţi se pare fascinantă de fiecare dată când o vezi.

Adelina Pestriţu, weekend de vis la munte! A vizitat Peleşul şi Castelul Cantacuzino!

După ce au admirat pe indelete grădina castelului de suflet al Reginei Maria, Ade, Virgil şi compania s-au aşezat la un restaurant cu o privelişte care-ţi taie respiraţia şi au mâncat ceva.

Citeste si: Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea şi-au făcut declaraţii incredibile de dragoste! Dacă nu aveţi inspiraţie, puteţi să luaţi notiţe! "Intimidant de deşteaptă, caldă, bună, amuzantă"

fara descriere

Următorul pe lista obiectivelor turistice de pe Valea Prahovei a fost Castelul Cantacuzino, o altă destinaţie populară de pe plaiurile mioritice. Şi acolo turiştii noştri au făcut poze spectaculoase pe care le-au împărtăşit cu fanii de pe reţelele de socializare, mulţi dintre admiratorii lor spunându-le că, în timp ce se uitau la fotografiile Adelinei, parcă li s-a făcut "poftă" de o vacanţă în România.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate