Ce au făcut Brigitte Năstase și Florin Pastramă imediat ce au părăsit emisiunea! Sunt atât de îndrăgostiți încât nu au mai vrut să aștepte nicio clipă!

Florin Pastramă și Brigitte Năstase au făcut un anunț important legat de relația lor. Cei doi îndrăgostiți și-au asumat public relația imediat ce au părăsit emisiunea și sunt atât de îndrăgostiți încât nu au mai vrut să aștepte.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Florin Pastramă și Brigitte sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din România. S-au îndrăgostit la televizor, în timp ce amândoi erau pe punctul de a-și întemeia o familie cu alte persoane. Niciunul dintre ei nu s-a ferit de la a-și arăta sentimentele în fața camerelor de luat vederi, cu toate că știau că sunt urmăriți de acasă de Cornel Oană, logodnicul lui Brigitte, și Raluca Podea, logodnica lui Florin.

fara descriere

După multe momente tandre și declarații siropoase, ei și-au asumat relația și în mod oficial! Cei doi au părăsit Ferma și, imediat ce și-au primit înapoi telefoanele, Florin Pastramă a publicat pe pagina lui de Facebook că este într-o relație cu Brigitte Năstase, iar ea a dat „like” postării lui și a făcut același lucru. „Te iubesc”, a răspuns el în dreptul postării. Tot ea a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care se săruta cu el.

fara descriere

Fosta logodnică a lui Florin Pastramă, mesaj tranșant după ce a văzut imaginile cu el și noua cucerire

”Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat”, a declarat Raluca Podea pentru Cancan.

Citeste si: Brigitte Năstase și Florin Pastramă, scene din ce în ce mai scandaloase! „M-am îndrăgostit de tine”

fara descriere

Fostul logodnic al lui Brigitte Năstase, scârbit de întreaga situație

"Am terminat relaţia de când a apărut primul episod care m-a deranjat. M-am mutat de la ea şi nu mai este cazul. Eu stăteam la ea, acum copiii sunt ok, nu contează cu cine sunt, am ţinut legătura cu ei, dar nu mă mai ocup de ei. Noi am avut o ceartă înainte de acest proiect, fiecare a înţeles altceva. Dacă vor să aibă o altă relaţie le doresc Casă de Piatră. Nu există să ne împăcăm. Sunt anumitte limite pe care orice om le are”, a spus Cornel Oană, citat de cancan.ro.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate