Ce au în comun Mihai Trăistariu și soțul Andreei Bălan? ”Tata a bătut-o pe maică-mea de a snopit-o. Se lăsa cu capete sparte”

Dezvăluirile soțului Andreei Bălan despre tatăl violent care i-a transformat copilăria într-un coșmar nu sunt unice în showbiz.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Mihai Trăistariu, ca și George Burcea, a avut parte de un tată extrem de violent. Cântărețul a mărturisit că scandalurile dintre părinții săi erau la ordinea zilei iar acestea se încheiau cu episoade extrem de violente din partea tatălui, la adresa mamei. ”O bătea cu pumnii și picioarele”, își amintește Mihai Trăistariu.

”Pe 23 aprilie s-a sărbătorit Sfântul Gheorghe, iar pe 30 aprilie era ziua de naștere a lui taică-meu... De un an n-am mai ajuns la mormântul părinților... Taică-meu, pe nume Gheorghe Trăistariu, pictor renumir în Piatra Neamț, provine dintr-o familie de 10 frați. Nici nu-mi dau seama dacă mai trăiește vreunul dintre ei. Diferența de vârstă dintre maică-mea și taică-meu era de aproape 14 ani. Nu s-au înțeles deloc. Talentul său a fost moștenit de Vasile Trăistariu, frate-meu! Care, în opinia mea, chiar l-a depășit pe taică-meu.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Mihai Trăistariu, cadou sexy pentru fane, în Ajunul Crăciunului! Cum s-a fotografiat cântărețul

Citeste si: Mihai Trăistariu își amintește cu groază de perioada pozelor porno pe internet și a luat o decizie radicală. Ce l-a împins să se trezească la realitate: „Nu mă mai invitau la emisiuni”

Citeste si: Mihai Trăistariu șochează din nou: ”M-am transformat din nou!” FOTO

Trăistariu: ”De la tata am moștenit voința”

Cert e un singur lucru: am obesrvat să aproape întotdeauna, carul de talent primit de la Dumnezeu vine la pachet cu alte câteva ”calități”. În cazul lui taică-meu... a fost violența! A bătut-o pe maică-mea de a snopit-o! Asta mi-a rămas cel mai pregnant în minte. La noi în casă, fiecare dimneață începea cu oale și capete sparte. Slavă Domnului că semăn leit cu maică-mea.

Totuși, de la taică-meu moștenesc două calități supreme: părul creț și voința... Cred că sunt printre puținii de neegalat în shobizul românesc! Eu, când îmi propun ceva, fac tot ce-mi stă în putință să reușesc!”, a povestit Mihai Trăistariu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mihai Trăistariu a trăit un coşmar pentru pe autostradă: „Mi-a mâncat creierii, sute de cratere! Oricum, voiam demult o Revoluţie”

Mihai Trăistariu, turul noului apartament. Detalii picante din cuibușorul de nebunii: „Mi-am pierdut virginitatea cu o fată fără mâini”

Augustin Viziru a semnat din nou cu Pro Tv! Detaliile ascunse de public. Informațiile pe care nimeni nu le-a știut despre el

Mihai Trăistariu a primit o propunere indecentă de la o admiratoare care vrea să facă dragoste cu el! Vezi ce a răspuns cântăreţul!

Mihai Trăistariu s-a întâlnit la Piatra Neamț cu fratele lui, Vasile: ”I-am strecurat niște bani în buzunar!” FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies