Vedete

Ce au spus fanii Exatlon despre scandalul ca la usa cortului dintre Anca de la Razboinicii si Kirita? "Giani, esti un..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce au spus fanii Exatlon despre scandalul ca la usa cortului dintre Anca de la Razboinicii si Kirita? "Giani, esti un..."icon photo
Cearta dintre Giani Kirita si Anca de la Razboinicii a acumulat si mai multa tensiuni intre cele doua echipe. Mai mult, deranjat de atitudinea Ancai, Giani a facut cateva remarci si la adresa lui Lupu, care a incercat sa aplaneze, cumva, conflictul.


Dupa ce Kirita i-a adresat cateva cuvinte urate Ancai (vezi aici ce i-a spus), Razboinica l-ar fi provocat si ea la randul ei pe acesta cu o serie de remarci, care l-au facut pe Faimos sa rabufneasca.
Iata cum s-a vazut de acasa acest conflict:"Nu sunt fana Faimosi si am mai spus-o si nu pot spune ca mi-e simpatica nici Anca, dar aseara am apreciat-o pentru taria de care a dat dovada pentru a nu-i raspunde lui Giani cu aceeiasi moneda. Giani a aratat inca o data aseara ce caracter de om needucat are. Nu esti mai barbat daca jignesti o femeie, din contra esti un...", "Exact! Anca este o femeie şi are şi ea familia ei, ma întreb cum s-au simţit oamenii aceia când au văzut cu i se vorbeşte fiicei lor.", "Ai dreptate, cum vorbeste Giani la adresa echipei adversare uneori cam lasa de dorit!!", sunt cateva din comentariile transmise de fanii emisiunii, multe fiind critici la adresa lui Giani.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune