Ce au spus sătenii din Blăgești, după ce au văzut ce-au ajuns să facă Vulpița și Viorel la televizor: "Îmi place de ea, e o doamnă de București"

Soții Stegaru au uitat traiul din comuna lor, de când au devenit celebri în Capitală.

Autor: A.M.

Vulpița și Viorel au cunoscut faima peste noapte, în urma amantlâcurilor cu peripeții ale Veronicăi Stegaru, tânăra din comuna vasluiană Blăgești.
De cțteva luni bune, cei doi soți s-au acomodat cu traiul de la București și au fost nelipsiți de pe micul ecran, dar și în mediul online, unde Vulpița a lansat mai multe melodii.
Sătenii de la Blăgești urmăresc cu interes întreaga lor aventură de la Capitală.

Tânăra Veronica este extrem de admirată acum de vecine, însă aspru pusă la zid atunci când calcă strâmb și pare că ar fi interesată de alți bărbați.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

"Veronica era o fată amărâtă, nu avea mare lucru în casa părintească. S-a măritat cu Viorel să scape de sărăcie, a recunoscut și ea asta la televizor. Nici cu el nu a avut un trai prea bun, soacra nu o are la inimă. Tanti Ilinca nu face decât să-i reproșeze lucruri tot timpul, dar și ea este leneșă acasă.

La început, când s-a măritat cu Viorel, era cuminte, după aceea a început să umble vorba pe aici pe la noi că se ține cu unul și cu altul. Eu cred că a mers la televizor că s-a gândit că o să ia și ea niște bănuți, pentru un trai mai bun.

Îmi place de ea acum, e o doamnă de București.

Aici, în Blăgești, oamenii nu îi vorbesc de rău pe Veronica și pe Viorel, până la urmă suntem din același loc. Da, atunci când a aflat toată comuna că îi pune coarne lui Viorică, au ieșit vorbe urâte. Ca la țară… că face, că drege.
Nici el nu e mai breaz, e dificil și stă numai cu gura pe ea.

Că aia nu e bine, că aia nu face… numai în reproșuri. Ar fi bine dacă și-ar vedea de drumul lor, dar e păcat că au copilașul ăsta”, au spus surse pentru cancan.ro

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida l-a făcut praf pe Viorel Stegaru. Nu a mai rezistat și a spus lucrurilor pe nume: „Nu te mai baza că te ajutăm. Nu mai vrem. Ai înțeles?”

Soții Stegaru, imagini incendiare din apartamentul lor din Capitală! În ce poziții a pus-o Viorel pe Vulpița

Roxana Dobre, curaj incredibil! Cum a pozat nevasta lui Salam aproape goală și a arătat tuturor ce vede doar manelistul acasă, în intimitate

Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de câștiguri financiare mâine!

Anunțul zilei depre pensii! La ce vârstă vor ieși românii la pensie? Schimbări radicale din 2023

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ziua începe cu o veste tristă. Din păcate este vorba despre Gabriel Cotabiță. În ce stare se află

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies