Ce au spus sătenii din Blăgești, după ce au văzut ce-au ajuns să facă Vulpița și Viorel la televizor: "Îmi place de ea, e o doamnă de București"

Soții Stegaru au uitat traiul din comuna lor, de când au devenit celebri în Capitală.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Vulpița și Viorel au cunoscut faima peste noapte, în urma amantlâcurilor cu peripeții ale Veronicăi Stegaru, tânăra din comuna vasluiană Blăgești.
De cțteva luni bune, cei doi soți s-au acomodat cu traiul de la București și au fost nelipsiți de pe micul ecran, dar și în mediul online, unde Vulpița a lansat mai multe melodii.
Sătenii de la Blăgești urmăresc cu interes întreaga lor aventură de la Capitală. Tânăra Veronica este extrem de admirată acum de vecine, însă aspru pusă la zid atunci când calcă strâmb și pare că ar fi interesată de alți bărbați.

"Veronica era o fată amărâtă, nu avea mare lucru în casa părintească. S-a măritat cu Viorel să scape de sărăcie, a recunoscut și ea asta la televizor. Nici cu el nu a avut un trai prea bun, soacra nu o are la inimă. Tanti Ilinca nu face decât să-i reproșeze lucruri tot timpul, dar și ea este leneșă acasă.

La început, când s-a măritat cu Viorel, era cuminte, după aceea a început să umble vorba pe aici pe la noi că se ține cu unul și cu altul. Eu cred că a mers la televizor că s-a gândit că o să ia și ea niște bănuți, pentru un trai mai bun. Îmi place de ea acum, e o doamnă de București.

Aici, în Blăgești, oamenii nu îi vorbesc de rău pe Veronica și pe Viorel, până la urmă suntem din același loc. Da, atunci când a aflat toată comuna că îi pune coarne lui Viorică, au ieșit vorbe urâte. Ca la țară… că face, că drege.
Nici el nu e mai breaz, e dificil și stă numai cu gura pe ea. Că aia nu e bine, că aia nu face… numai în reproșuri. Ar fi bine dacă și-ar vedea de drumul lor, dar e păcat că au copilașul ăsta”, au spus surse pentru cancan.ro

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate