Ce avere are Brigitte Nastase: “Toate casele, afacerile si masinile le-am dobandit prin forte proprii!” EXCLUSIV

Ce avere are Brigitte Nastase si cu ce se va alege ea dupa ce va divorta de Ilie Nastase.

Autor: S.A.

Brigitte Nastase a fost dintotdeaua o femeie independenta careia i-a placut sa traiasca pe picior mare. Ce-i drept, sotia lui Ilie Nastase a fost si norocoasa, dar si muncitoare. Afacerista a mostenit o avere impresionanta dupa moartea primului sot, pe care a fructificat-o si inmultit-o de la an la an, dupa cum sustine. (Prima declaratie facuta de Brigitte dupa ce a introdus actele de divort) 

“Eu nu am bunuri de la Ilie. Am bani, multi bani, de la 19 ani. Am avut doua discoteci in Timisoara, doua restaurante, afaceri, un salon de infrumusetare, case si masini si tot timpul am rulat bani si i-am inmultit. In acest moment am 4 firme, 5 case si 4 masini. Da, 4 masini, doua dintre ele sunt Porsche.

Am mostenit o avere impresionanta dupa moartea sotului meu si am folosit acei bani ca sa fac si mai multi.

Acum, banii aceea, care de drept apartin fiului meu, se vor intoarce la el pentru ca este mostenirea lui primita dupa tata.

Am o casa in Timisoara, respectiv casa cu piscina mostenita de la primul meu sot, alt imobil in Timisoara, un apartament in Bucuresti, o casa la mare, un apartament la mare contractat pe firma mea in urma unei tranzactii imobiliare”, a declarat Brigite Nastase pentru WOWbiz.ro.

Ce avere are Brigitte Nastase. Afacerista nu sta rau nici la capitolul afaceri

“Am si patru firme: una de logistica, alta intr-un mall, adica magazinul de lux din mall, un loc de joaca pentru copii si o alta firma. Tot ceea ce am e declarat. Toate casele, afacerile si masinile le-am dobandit prin forte proprii! Doua din cele 4 masini pe care le am sunt pe leasing, platesc inca rate la ele”, ne-a declarat Brigitte Nastase.

Brigitte a facut aceste precizari pe fondul discutiilor aparute dupa ce a depus actele la Judecatorie si a cerut sa divorteze de Ilie Nastase.

Cei doi au incheiat in timpul casatoriei lor o conventie matrimoniala. Fiecare a semnat un act prin care preciza ca nu este interesat de bunurile sotului/sotiei si nu isi vor imparti averea intre ei in caz ca vor ajunge la vreodata la divort. Lucru care pana la urma s-a intamplat.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies