Ce avere are Nicolae Guță! ”Regele Manelelor” a rupt norma!

Nicolae Guță își merită cu adevărat titlul de ”Regele Manelelor”.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Ce avere are cu adevărat Nicolae Guță! ”Regele Manelelor” deține mulți bani în conturile sale!

Nicolae Guță are în conturi în jur de două milioane de euro. Să nu mai spunem că celebrul cântăreț deține și proprietăți luxoase. Manelistul are la Petroșanu trei vile care seamănă cu niște palate, iar în Capitală deține două apartamente într-o zonă de fiță a orașului. De asemeena, are o casă în Dămăroaia și alta în Popești-Leordeni. Nicolae Guță mai deține trei kilograme de aur pur și bolizi de lux.

Citeste si: Andra Voloș de la Puterea dragostei, schimbare radicală de look! Cum arată blondă și cu breton

Citeste si: Cât de gravă e starea lui Florin Salam? Răspunsul manelistului la urările primite de ziua lui au stârnit panică printre fani!

”Regele Manelelor” a devenit străbunic

Nicolae Guță a devenit recent tată pentru a 12-a oară. Soția lui, Cristina, i-a dăruit un băiețel, dar se pare că bucuria din casa lor este dublată de dublul statut al lui Nicolae Guță, care a devenit și străbunic. Fiul Nicoletei Guță a devenit și el tatăl unui băiețel, în luna august a acestui an.
Nicoleta se poate mândri cu statutul de cea mai tânără bunică din showbiz, având doar 35 de ani.

Citeste si: Nicoleta Guţă a făcut prăpăd la o nuntă! În timp ce Nicolae Guţă a dat recital, ea s-a aşezat la o masă plină cu sticle de şampanie, vin şi coniac! VIDEO

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate