Ce bogat este actorul Cristian Şofron! Vezi câţi bani a câştigat cel care a jucat rolul lui Mihu din „Toate pânzele sus!”

Din declaraţia de avere reiese ce bogat este actorul Cristian Şofron.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nu mai e un secret ce bogat este actorul Cristian Şofron. Acesta a devenit celebru după ce a interpretat rolul marinarului „Mihu” în filmul „Toate pânzele sus”, iar în ultimii ani s-a implicat în diverse asociaţii care militează pentru drepturile artistilor, fiind chiar preşedinte al Uniunii Sindicatelor din instituţiile de spectacole. (vezi cum s-au micşorat veniturile lui Mircea Diaconu)

Citeste si: Maia Morgenstern, ipostază incredibilă! Uite cum a fost surprinsă! FOTO

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Maia Morgenstern e furioasă pentru că nu şi-a luat salariul de 3 luni la Teatrul Evreiesc de Stat! „Puseuri de revoltă împotriva ticăloșiei!”

Citeste si: Ion Caramitru a dezvăluit de unde a avut bani să îi trimită pe cei trei fii ai săi la studii în Elveţia: „La Universitatea din Geneva sunt taxele mult mai mici decât la alte universităţi”

Ce bogat este actorul Cristian Şofron. Are peste 40.000 de euro în conturi

În prezent, Şofron este director general al Teatrului Odeon. Din ultima declaraţie de avere, depusă în iunie 2019, reiese că Şofron deţine două terenuri, o casă moştenită de la părinţi, un apartament cumpărat în 2004 şi două maşini. Actorul  şi-a pus banii în mai multe conturi, suma economisită fiind de peste 40.000 de euro.

Ce bogat este actorul Cristian Şofron. A câştigat aproape 9.000 de lei pe lună

E clar ce bogat este actorul Cristian Şofron. La rubrica veniturilor, Şofron a completat că a încasat 84.117 lei ca director la Odeon, 4.738 de lei din drepturi de autor şi 18.358 de lei ca membru în diverse comisii. În total,  veniturile anuale ale lui Şofron au fost de 107.213 lei, adică de 8.934 de lei pe lună.

Galerie foto 
Citește și:

A început divorțul fiului lui Ilarion Ciobanu! Ioachim, chemat în instanță de soția lui! Cei doi au împreună o fetiță EXCLUSIV

Locul de veci al lui Ioan Gyuri Pascu a fost uitat de toată lumea: „Ce este trist, foarte trist, este că acolo, în acea groapă, sub acel mormînt de pămînt, se află două sicrie,...

Florin Piersic, declarații acide după ce a fost criticat că apare alături de Cristian Pomohaci: „Sunteți ca niște hiene! Nu mai aveți nimic sfânt pe lume”

Bilanț Covid-19, 22 septembrie! 45 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Cele mai noi declarații despre starea de sănătate a legendei Michael Schumacher, pilotul de F1 care a suferit un grav accident la schi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies