Maia Morgenstern e furioasă pentru că nu şi-a luat salariul de 3 luni la Teatrul Evreiesc de Stat! „Puseuri de revoltă împotriva ticăloșiei!”

Fanii au aflat că Maia Morgenstern e furioasă pentru că nu şi-a luat salariul de la Teatrul Evreiesc de Stat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Maia Morgenstern e furioasă pentru că nu şi-a luat salariul. Celebra actriţă, care este şi manager la Teatrul Evreiesc de Stat, instituţie susţinută financiar de Primăria Capitalei, a postat un mesaj din care reiese că ea şi colegii săi nu au mai fost plătiţi de 3 luni. “Avem probleme, mă?? Avem convulsii de indignare! Ne sufocăm de atâta controversă! Avem insomnii de vigilență în fața nedreptății! Atacuri de panică față în față cu inechitatea! Puseuri de revoltă împotriva ticăloșiei! Greață ne ia de la ipocrizie! Nu mai răbdăm atâta... în fine. Și în vremea asta niște oameni nu își iau banii / drepturile bănești ce li se cuvin. De trei luni”, a dezvăluit Morgenstern.

Citeste si: Legătura dintre Florin Piersic şi Maia Morgenstern! Cei doi mari actori vor primi premiul pentru întreaga carieră!

Citeste si: Maia Morgenstern, amintiri din copilărie: “Ce nu ştia mama, ştia tata”

Citeste si: Veniturile Maiei Morgenstern au explodat in ultimul an! Cat castiga, cu adevarat, cea mai cunoscuta actrita din Romania! | EXCLUSIV

Maia Morgenstern e furioasă pentru că nu şi-a luat salariul: "Că nu-i bine să facem scandal acum"

“Nu văd banii pentru care au contracte, banii pentru care au muncit. Trei luni. SIGUR, cu toții înțelegem că e o situație. Că se va rezolva în cel mai scurt timp, că lucrurile nu vor rămâne așa, că nu e vina noastră... Că să avem puțintică răbdare... Că nu-i bine să facem scandal acum... Că o să zică...Și în timpul ăsta, alături de noi, niște alți noi - debutanți, figuranți, cabiniere, plasatoare, îngrijitori, pompieri, într-un cuvânt colaboratorii....- încearcă să se cârpească. Așa cum pot. De azi pe mâine. De-o pâine. Ba chiar suntem generoși și altruiști, deh, artiști... mai ,ajutăm" un pic. O mica sumă, OAMENI suntem!”, a continuat Maia. (vezi câţi bani câştigă Maia Morgenstern din filme străine)

fara descriere

Maia Morgenstern e furioasă pentru că nu şi-a luat salariul: "Doi se ceartă și-al treilea moare de foame" 

Nu mai e un secret că Maia Morgenstern e furioasă pentru că nu şi-a luat salariul. “Ne pasă, nu-i așa?!? Salariul ăla al nostru (bun, rău, mare, foarte mare, prea mare - după unii -... potrivit, ok) merge înainte. Între timp mai facem o plimbare, o călătorie de plăcere, o excursie, o colaborare fructuoasă, un proiect măreț și curajos! Doi se ceartă și-al treilea moare de foame. Și al patrulea... și-al cincilea... da'-s mici. Prea mici. Aproape că E MINUNAT. E SOLD OUT”, a încheiat Maia. “La voi, la Teatrul Evreiesc de Stat?”, a întrebat-o o prietenă. “Da”, a răspuns actriţa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate