Ce bogată e judecătoarea care va da sentinţa în cazul lui Gheorghe Dincă! Vezi ce salariu uriaş a încasat Diana Cotoi şi câţi bani i-a cerut fiului ei pe maşina pe care i-a vândut-o!

Judecătoarea care va da sentinţa în cazul lui Gheorghe Dincă este Diana Mihaela Cotoi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Judecătoarea care va da sentinţa în cazul lui Gheorghe Dincă este Diana Mihaela Cotoi, de la Tribunalul Olt, după cum s-a dezvăuit în presă. Cotoi a fost în prim-plan recent, după ce l-a eliberat din arest pe fiul lui Sile Cămătaru. Acesta fusese plasat în arest preventiv pe data de 28 decembrie, după ce a fost prins drogat şi fără permis la volan. Fiul lui Sile Cămătaru fusese plasat în arest preventiv pe data de 28 decembrie, iar judecătorul de caz a dispus prelungirea arestului preventiv. (vezi cum a crăpat mormântul Alexandrei Măceşanu)

Citeste si: E stirea zilei in Romania! "Alexandra si Luiza au fost rapite!" Se fac arestari in Italia!

Citeste si: Mister rezolvat în cazul Caracal. Desfășurătorul apelurilor făcute de Dincă i-a lămurit pe anchetatori

Citeste si: Adolescentă din Caracal dispărută de cinci luni, găsită în Italia: „Nu are pașaport”

Albert Balint a contestat măsura, iar magistraţii de la Tribunalul Olt au decis eliberarea sa. Judecătoarea care a decis eliberarea este Diana Mihaela Cotoi, cea care se va ocupa și de cazul lui Gheorghe Dincă. Acesta a fost trimis în judecată pentru 8 infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni. El este acuzat oficial de procurori că le-a ucis le Alexandra Măceșanu, de 15 ani, și pe Luiza Melencu, de 19 ani.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate