Ce cadou colosal a primit Gabriela Firea cand a implinit 30 de ani! Fostul ei sot, Rasvan, i-a daruit o editura si o... tipografie!

Actualul primar al Capitalei a primit un cadou impresionant cand a implinit 30 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Inainte sa devina doamna Pandele, dupa casatoria cu actualul primar al Voluntariului, Gabriela Vranceanu Firea a fost maritata din 1993 pana in 2010 cu afaceristul Rasvan Firea, cu care are un copil pe Tudor Stefan.

Rapus in ianuarie 2010 de un atac cerebral, la doar 54 de ani, Rasvan a iubit-o enorm pe Gabriela, actualul primar al Capitalei povestind cat de mult a emotionat-o cadoul pe care l-a primit de la primul ei barbat in 2002, atunci cand a implinit 30 de ani si s-a trezit cu o editura si o tipografie primite in dar. "Sunt fericita ca am acum propria mea editura. Intentionez sa-i ajut si pe tinerii cu reale calitati scriitoricesti sa-si publice cartile. De firma ma voi ocupa atat eu, cat si sotul meu, iar valoarea ei nu stiu la cat se ridica, deoarece Razvan e secretos. Dar eu cred ca e un cadou foarte scump, de mii de dolari", a marturisit Gabriela Firea in presa acelor vremuri.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate