Vedete

Ce credincios e Mirel Dragan de la Exatlon! Uite-l cum s-a rugat langa o statuie ce-l infatiseaza pe Isus insangerat!

Admiratorii au putut vedea ce credincios e Mirel Dragan de la Exatlon, dupa ce acesta a postat cateva fotografii de vacanta.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Fanii pot afla ce credincios e Mirel Dragan de la Exatlon, campionul mondial de kempo care va participa la al doilea sezon al competitiei din Republica Dominicana, transmisa de Kanal D. Acum cativa ani, Dragan a fost la o competitie in Spania si a petrecut cateva ore intr-o celebra catedrala.

Ce credincios e Mirel Dragan de la Exatlon. S-a fotografiat si la altar

Mirel Dragan a vizitat catedrala „Santa Maria de Segovia”, acolo unde s-a rugat la altar si s-a fotografiat langa o statuie uriasa ce il reprezenta pe Isus insangerat, coborat de pe cruce, sportivul fiind foarte impresionat. (vezi prin ce momente cumplite a trecut Mirel Dragan)

Ce credincios e Mirel Dragan de la Exatlon. Are doua titluri mondiale la kempo

Fanii stiu de acum ce credincios e Mirel Dragan de la Exatlon. Acesta este multiplu campion national si a cucerit de doua ori titlul de campion mondial in anii 2014, la Budapesta (Ungaria) si in 2015 in Antalya (Turcia), dar si un titlu european in 2015. Conform prezentarii facute, Mirel Dragan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon Romania are 1.72 m inaltime, 75 de kilograme si e detinatorul centurii negre cu 3 Dan in Kempo.

Galerie foto