Ce cupluri de la „Căsătoriți pe nevăzute” au rămas împreună în urma experimentului televizat

Marți seara, 16 noiembrie, de la 21:30, cele cinci cupluri de la „Căsătoriți pe nevăzute” vor spune dacă rămân împreună sau merg pe drumuri separate.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Show-ul matrimonial „Căsătoriți pe nevăzute” a ajuns la final, iar marți seară, 16 noiembrie, de la ora 21.30 cele cinci cupluri vor decide în fața experților dacă rămân alături de partenerul lor sau pun punct mariajului.

Ce cupluri de la „Căsătoriți pe nevăzute” au rămas împreună

Marți seara, 16 noiembrie, de la 21:30 este ultimul episod din emisiunea „ Căsătoriți pe nevăzute ”, în care vom afla care dintre cele cinci cupluri vor rămâne împreună și care vor merge pe drumuri separate. Cu ajutorul celor patru experți, Oana Nicolau, Mircea Iliescu, Taher Sonu și Victor Toriani, participanții au avut șansa de a-și cunoaște sufletul-pereche, obținuți pe baza unor testări științifice.

Citeste si: Cine este Andra Dumitrache de la „Căsătoriți pe nevăzute”. Tânăra de 30 de ani s-a păstrat „pură” pentru bărbatul care îi va deveni soț

În această seară, doar două cupluri, Georges Felea-Cristina Diaconu și Adrian Jitea și Dana Costea, dintre cele cinci au hotărât să meargă mai departe după experiența show-ului matrimonial „Căsătoriți pe nevăzute”.

Care sunt cele cinci cupluri de la „Căsătoriți pe nevăzute”

Prima căsătorie din cadrul acestui experiment a fost între Emilian Dimoftei și Andreea Clinchevici. Cei doi sunt de aceeași vârstă, 32 de ani, și au decis să participe la această emisiunea cu speranța de a-și cunoștea jumătatea. 

În timp ce Emilian Dimoftei este marinar în Forțele Navale Române, este pasionat de sport și se consideră un bărbat amuzant, Andreea Clinchevici este din București, se descrie ca o persoană ambițioasă și deși a urmat o scoală de asistentă medicală, în prezent lucrează la un cazino pe postul de casieră. 

În ultimul serial al emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute”, Andreea Clinchevici a decis să nu meargă mai departe cu căsnicia, pe motiv că Emilian Dimoftei merită ceva mai bun, cu care să construiască ceva bun pe viitor.

Ce cupluri de la „Căsătoriți pe nevăzute” au rămas împreună

Emilian Dimoftei și Andreea Clinchevici

Citeste si: Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, dezvăluire incredibilă despre ea: Am prins-o în pat cu...- bzi.ro

Georges Felea și Cristina Diaconu a fost cel de-al doilea cuplu care și-au unit destinele la emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute”. Pentru cei doi, familia este un lucru foarte important din viața lor, iar în timp ce tânărul are vârsta de 26 de ani, soția sa este cu un an mai mică, având 25 de ani.

Georges Felea s-a născut în Coasta de Fildeș, dar de la vârsta de patru ani a trăit în România, fiind crescut de tatăl și mătușa sa, și este de meserie navigator. Cristina Diaconu lucrează ca content creator, pentru câteva site-uri online, și iubește copii, dorindu-și ca la un moment dat să devină mamă. 

La decizia finală, deși Cristina Diaconu nu și-a dorit să continue căsnicia cu Georges Felea, după difuzarea emisiunii, aceasta și-a dat seama că împreună cu tânărul de 26 de ani are o chimie.

Ce cupluri de la „Căsătoriți pe nevăzute” au rămas împreună

Georges Felea și Cristina Diaconu

În urma studiilor, experții emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute” au decis că partenera ideală pentru Daniel Dumitru este Loredana Toma, cu care a creat o legătură puternică încă de la prima vedere. 

Daniel Dumitru, în vârstă de 36 de ani, este de meserie business manager și deși este foarte dedicat profesiei sale, a găsit un echilibru între muncă și viața personală. Loredana Toma are 37 de ani, lucrează ca jurnalist, și pentru că își dorește un angajament serios a ales să spună „da” provocării emisiunii. Chiar dacă au învățat multe lucruri împreună, cei doi participanți au decis să meargă pe drumuri separate.

Ce cupluri de la „Căsătoriți pe nevăzute” au rămas împreună

Daniel Dumitru și Loredana Toma

Adrian Jitea și Dana Costea formează cel de-al patrulea cuplu de la „Căsătoriți pe nevăzute”. Experții emisiunii au considerat că cei doi sunt potriviți unul pentru celălalt, mai ales că amândoi sunt pasionați de sport. 

Adrian Jitea vine din Bacău, are 42 de ani, și lucrează ca manager în vânzări, o meserie ce îl definește și nu ar profesa în alt domeniu. Dana Costea este din Iași, are 32 de ani și fiind pasionată de sport a ales să facă o meserie din asta, profesând ca instructor aerobic. În cadrul ultimului episod, cei doi au decis să rămână împreună. 

Ce cupluri de la „Căsătoriți pe nevăzute” au rămas împreună

Adrian Jitea și Dana Costea

Ultimul cuplu care și-au jurat iubire în cadrul emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute” este format din Mihai Fechită și Andra Dumitrache. Cei doi au pășit în această experiență cu dorința de a-și cunoaște sufletul pereche. În această seară, cei doi au luat decizia să meargă mai departe pe drumuri separate.  

Citeste si: Cine este Adrian Jitea de la „Căsătoriți pe nevăzute” și ce pasiuni are: „Îmi place acțiunea, îmi place să fiu pe teren!”

Ce cupluri de la „Căsătoriți pe nevăzute” au rămas împreună

Mihai Fechită și Andra Dumitrache

Mihai Fechită are 29 de ani, este din Brașov și lucrează în domeniul vânzărilor, ca consultant. Este pasionat de sporturile în aer liber și se consideră o  persoană rezervată, care luptă până la capăt pentru ceea ce își dorește. Andra Dumitrache, în vârstă de 30 de ani, este din Prahova, însă câțiva ani a locuit în București, de unde a plecat din cauza pandemiei. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ionuț Petrescu, presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu, face bani buni de pe urma artistului! „I-am cantat piesele”

Să n-o mai recunoști! Cât de mult a slăbit ”Plușica” de la Puterea Dragostei. Raluca Marina i-a surprins pe toți

Noi detalii despre starea de sănătate a Oanei Roman. Vedeta a făcut patru teste COVID-19: "În continuare tușesc..."

4 nativi vor lua decizii noi în viață începând cu săptămâna viitoare

Umilință totală pentru Iohannis. Greşeala care l-ar putea costa totul

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cel mai crâncen avertisment meteo pentru decembrie! „O bombă polară” va face ravagii peste tot. S-a emis alertă

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies