Vedete

Ce decizie au luat magistratii in dosarul lui Dani Mocanu, manelistul acuzat de proxenetism si aderare la grup infractional

Dani Mocanu a aflat decizia magistratilor despre Ionel Anton, cel din cauza caruia a ajuns in spatele gratiilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Ce decizie au luat magistratii in dosarul lui Dani Mocanu, manelistul acuzat de proxenetism si aderare la grup infractionalicon photo

Dani Mocanu a fost acuzat de proxenetism şi aderare la un grup infracţional în urmă cu ceva timp, iar acum anchetatorii au luat o decizie de ultim moment.

Dani Mocanu poate respira uşurat, după ce bărbatul din cauza căruia a ajuns în spatele gratiilor a obţinut o victorie în faţa magistraţilor. Ionel Anton, implicat şi el în dosarul de proxenetism alături de Dani Mocanu, a fost eliberat din penitenciar şi va fi mutat în arest la domiciuliu pe o perioadă de 30 de zile.

Dani Mocanu a fost săltat de mascaţi şi dus la secţia de poliţie, în urmă cu câteva luni. Manelistul a fost filmat în maşina poliţiştilor, îmbrăcat cu un hanorac negru şi o pereche de pantaloni sport. Dani Mocanu a fost acuzat că şi-a forţat dansatoarele să se prostitueze. Procurorii DIICOT au descoperit că Dani Mocanu ar fi convins câteva tinere nu doar să apară în videoclipurile lui, dar şi să îşi vândă trupul în străinătate. Anchetatorii spun că doar şeful grupării de crimă organizată pe care l-a servit românul a câştigat peste trei sute de mii de euro de pe spatele fetelor, potrivit spynews.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune