Ce face ACUM un fost concurent de la Puterea Dragostei, despre care s-a spus că a fost iubitul Biancăi! Nu o să-l mai recunoști!

Matei Iancu, fostul concurent de la Puterea Dragostei despre care s-a spus că s-a iubit cu Bianca, o duce bine.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Matei a fost concurent la începutul sezonul 1 de la Puterea Dragostei. Nu a stat prea mult în show, însă despre el s-a spus că ar fi fost iubitul Biancăi. Și asta pentru că Matei Iancu și Bianca se știau dinainte de emisiune. Cei doi au spus însă că au fost doar prieteni.

Matei Iancu este însă chef, unul care are propria lui afacere la Constanța. O avea de dinainte de a intra în competiția de la Puterea Dragostei, dar afacerea a prosperat în ultimele luni. Mădălin None, un alt fost concurent de la Puterea Dragostei, îi face reclamă, spunând că preparatele lui sunt demne de un master chef.

fara descrierefara descriere

Matei Iancu de la Puterea Dragostei și-a schimbat look-ul

Matei nu are doar succes în afaceri, dar și un look nou, care pare că-l avantajează.

Citeste si: Dezvăluire bombă despre Livian și Bianca! Unde i-au surprins camerele ascunse de la Puterea Dragostei! "Și Mari a făcut niște lucruri la televizor și au fost date"

Citeste si: Jurații Îmi place dansul, gata de marea premieră! Ce superstiții au Beatrice Rancea, Cocuța, Crbl și Emil Rengle! Declarații la Teo Show

Citeste si: BOMBĂ! Surpriză uriașă aseară! Bianca s-a întâlnit cu Victor Slav! Ce s-a întâmplat cu cei doi! Avem toate detaliile de la fața locului EXCLUSIV

De altfel, Matei Iancu, înainte de a intra în show-ul matrimonial Puterea Dragostei, şi-a încercat norocul la un alt show, pe un alt profil însă. El a fost concurent la un show culinar, unde a primit şorţul, dar nu a mers mai departe.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate