Paparazzi

Ce face Oana Zăvoranu de când nu mai apare la televizor! Imagini UNICE cu ea şi soţul ei VIDEO EXCLUSIV

Oana Zăvoranu nu pare să ducă deloc dorul momentelor în care era invitată permanent prin emisiuni TV, preferând acum să îşi vadă de viaţa şi de afacerile sale, alături de soţul ei, Alex.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai mult, de curând, Oana Zăvoranu a decis să intre în lumea creatorilor de modă şi să îşi lanseze, cât de repede cu putinţă, o linie vestimentară, una care să o reprezinte şi care, evident, să se bucure de succes în rândul fanilor ei, nu puţini deloc.

Aşa că, zilele trecute, Oana Zăvoranu, însoţită de Alex, a dat o raită printr-unul dintre mall-urile Bucureştiului, în căutare, probabil, de inspiraţie pentru noua linie de haine care îi va purta numele. Doar că, înainte de orice, pentru ca răbdarea să fie mai multă şi pentru că lucrurile nu trebuie făcute în pripă, cei doi îndrăgostiţi s-au aşezat la una dintre mesele din zona de restaurante ale mall-ului pentru a se hrăni. Important de spus, pentru a se hrăni sănătos, ei preferând să mănânce la restaurant, în dauna fast-food-urilor di preajmă, Oana părând să fie foarte atentă la felul în care arată.

E adevărat, după ce au terminat masa, Oana a simţit pofta unui suc acidulat, dintre cele mai puţin sănătoase, iar Alex, ca un bărbat foarte atent cu partenera lui de viaţă, s-a grăbit să îi facă harâtul, cumpărând o sticlă pe care Oana a luat-o în peregrinările ei prin magazinele de haine.

 

Iar acolo, Zăvoranca a dovedit că are, cu adevărat, răbdare, ea inspectând, câteva zeci de minute, un magazin cu haine de sezon, uitându-se la fiecare geacă cum e făcută, ce material este folosit, totul sub privirile de expert ale lui Alex. Însetată, la ieşirea din magazin, Oana a luat o gură zdravănă din sticla pe care, îndatoritor, Alex i-o ţinea, iar apoi, cei doi, ca doi îndrăgostiţi, s-au mai plimbat, ţinându-se strâns de mână, prin mall. Până au ajuns la un magazin de pantofi, locul în care răbdarea lro a dovedit, din nou, că e infinită, petrecând iarăşi minute bune, uitându-se la fiecare pereche expusă.

Oana Zăvoranu, decisă să le dea ”ruşine” creatoarelor de modă de la noi

”Voi rebrandui termenul de creatoare de modă, deoarece din cauza tuturor pârlitelor care au făcut Dubaiul, Italia, Ibiza, Cipru, Japonia, Turcia şi şi-au tras-o cu cine ştie ce bodorogi libidinoşi, au devenit brusc, ‘creatoare’ de modă. Nu păpuşa, dăm milităria jos din pod! Nu creaţi nimic, toată lumea ştie că nu ştiţi nici care este diferenţa între muşama şi dantelă, neopren şi matase, aşa că hai pa! Faceţi nani că sunteţi obo de la atâta supt, tras, inhalat şi altele. V-au ajuns ridurile şi cearcănele la călcâie şi nici mama esteticienilor nu vă mai poate repara”, este mesajul pe care Oana Zăvoranu l-a notat pe social media.

Galerie foto  Urmatorul articol