Ce făcea, de fapt, Matteo Politi, medicul italian fals, cu banii pe care îi câștiga din intervențiile estetice!

Ioana, iubita lui Matteo Politi, a mărturisit la FanArena ce făcea, de fapt, cu banii pe care îi câștiga la cabinet.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Ioana, invitată în cadrul emisiunii FanArena, iubita medicului fals italian Matteo Politi, a mărturisit ce făcea el, de fapt, cu banii pe care îi câștiga din intervențiile estetice pe care le făcea femeilor în cabinet.

”S-a făcut o mediere, nu de la avocatul lui, cineva ne-a sunat pe noi, dar nu am fost de acord, pentru că nu mi s-a părut logic ce au spus ei. Eu nu vreau ca Matteo să rămână în pușcărie”, a spus doctorul Simion la FanArena.

Citeste si: Iubita lui Matteo Politi, declarații surprinzătoare despre medicul italian fals! ”Nu e bine din punct de vedere psihic”

fara descriere

”Bineînțeles, Matteo dorea să returneze această sumă de bani. Chiar a făcut un transfer bancar, o sumă mică. El voia să returneze, dar nu avea sume necesare. Matteo nu a mai operat din luna octombrie. Pe Matteo Politi l-am ajutat din punct de vedere financiar încă de când ne-am cunoscut. Din ce putea să trăiască Matteo Politi? Are și el o familie pe care trebuia să o întrețină. Are un copil de 9 ani pe care trebuie să-l întrețină, nu a fost căsătorit. Trimitea sume colosale. (...) Suma de 3000 de euro nici măcar nu a ajuns la Matteo Politi”, a spus Ioana, iubita lui Matteo.

”I-am dat și cash și transfer bancar”, a adăugat doctorul Simion.

”Matteo Politi cu siguranță va răspunde pentru greșelile pe care le-a făcut. Nu am susținut că nu a greșit. Greșeala lui Matteo a fost că a avut multă încredere în persoanele de lângă el”, a mai spus iubita medicului italian fals.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate