Iubita lui Matteo Politi, declarații surprinzătoare despre medicul italian fals! ”Nu e bine din punct de vedere psihic”

În această seară s-a discutat un subiect foarte delicat, care a scandalizat presa din România.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Ioana, iubita lui Matteo Politi: ”Merg în fiecare săptămână să îl vizitez. Are dreptul să mă sune de trei ori pe săptămână. Starea lui de spirit nu s-a modificat. Nu e bine din punct de vedere psihic și nici moral. Vom lăsa instanța să își spună cuvântul. Nu cred că există inspirație în această meserie. Cunoștințele lui Matteo Politi sunt de foarte mult timp, a operat cu mulți ani în urmă în România, dar și în afară. Mereu a operat cu un medic. Rezultatele pe care le era sunt foarte bune din ce am văzut eu și din ce am discutat cu pacientele. (...) A fost și acel medic (n.r. stomatolog)”

”Medicul stomatolog nu are cunoștințe pentru asta. Medicia e dificilă, trebuie luată gradual. Pentru a ajunge chirurg plastician, trebuie să faci mai întâi facultatea de medicină, apoi secția de chirurgie. (...) Sunt medici chirurgi buni și medici chrirugi cam ”nehabarniști”. Dacă se întâmplă ceva acolo, medicul anestezist intervine acolo”, a declarat doctorul Simion, invitat în platoul FanArena.

Citeste si: Războinicul Mihai Berar părăsește Exatlon România sezon 3! Primele declarații

Citeste si: Imaginile terorii! 13 oameni au murit, după ce un avion a explodat în Rusia

Citeste si: Mădălin None de la Puterea Dragostei a uitat-o pe Loredana Chivu? Iată DOVADA

”În momentul în care nu a murit niciun pacient, Matteo Politi știe să opereze. Dar de unde, nu știu”, a continuat medicul în emisiune.

Ioana, iubita lui Matteo Politi, a continuat: ”În momentul în care ne-a oprit poliția, nu a fost nicio problemă, ne-au lăsat, dar s-au reîntors. Nu exista un consemn dat pe numele lui Matteo Politi că nu poate părăsi țara. Matthew Mode e un nume de scenă, îl folosește de la 14 ani, de când era DJ în Italia. Se pot folosi în anumite condiții (n.r. o a doua identitate)”

”Documentele nu sunt false. (...) El a fost reținut pentru simplul fapt că a apărut în media, nu exista un act oficial. (...) Am fost și eu arestată, am stat în celulă cu Matteo Politi. Am insistat foarte mult la act. Am fost controlată de trei ori, am fost dezbrăcată până la piele de trei ori”, a mai spus Ioana la FanArena.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate