Ce făceau Andreea Marin și Ștefan Bănică înainte de partidele de amor! Zâna a recunoscut: „Asta ma stimulează”

Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost căsătoriți timp de șapte ani, înainte de a-și anunța divorțul printr-un mesaj pe Facebook.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ștefan Bănică și Andreea Marin au format timp de câțiva ani unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Destrămarea căsniciei lor a fost o surpriză poentru fani. În stilul caracteristic celor doi foști soți, divorțul nu a fost unul cu scandal, mai ales că au împreună o fetiță superbă.

De-a lungul timpului, Andreea Marin a evitat să vorbească despre relațiile ei. Destul de discretă în această privință, frumoasa vedetă preferă să se facă remarcată în alte moduri. Cu toate acestea, în urmă cu aproape opt ani, Zâna Surprizelor a făcut o dezvăluire neașteptată.

“Nu am făcut chiar de curând dragoste. Conduc detașat la table și e adevărat că asta mă stimulează”, a declarat Andreea Marin în 2011, conform Cancan. 

Citeste si: Cine e noul concurent de la Puterea Dragostei! Ce a spus despre Jador

fara descriere

Andreea Marin e într-o relație de trei ani 

Andreea Marin se iubește de trei ani de zie cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Frumoasa brunetă este extrem de discretă în privința cuplului pe care îl are în momentul actual și rareori vorbește despre asta. 

„Acum nu mai caut. Acum mi-e foarte bine. Sunt de aproximativ 3 ani cu un om minunat, cu care trăiesc o poveste foarte frumoasă şi îmi doresc să mergem cale lungă împreună, mână-n mână”, a spus Andreea Marin.

fara descriere

„Să nu facem speculaţii! Nu mai sunt la început de drum şi nu mă mai încântă poveştile cu voalul alb, ca să fiu sinceră. Cred că altfel privesc viaţa acum şi alte lucruri sunt importante. Până la urmă, e vorba de potrivire.

Dacă oamenii se potrivesc până la capăt, nu doar până într-un moment al vieţii, lucrurile merg. Dacă nu, nu. Şi potrivire nu înseamnă doar potrivire fizică. Aceasta este, din păcate, ceea ce nu atrage la început, şi uneori ne putem păcăli. De ambele părţi! Potrivire, însă, pe termen lung înseamnă ca ritmul unuia să fie compatibil şi cu ritmul celuilalt”,  a declarat Andreea Marin.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate