La Spitalul Săpoca salariile angajaţilor sunt uriaşe! Managerul care a demisionat din cauza crimelor oribile şi a proastei organizări a câştigat aproape 16.000 de lei pe lună! O spălătoreasă încasează 2.500 de lei pe lună!

Nu mai e un secret că la Spitalul Săpoca salariile angajaţilor sunt uriaşe.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Se ştie că la Spitalul Săpoca salariile angajaţilor sunt uriaşe. Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cinci pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie. Bărbatul de 38 de ani este din comuna Săgeata, judeţul Buzău, fiind fără ocupaţie. El a fost internat voluntar cu sevraj etilic în cursul zilei de joi. După producerea atacului, a încercat să fugă şi a fost imobilizat de un poliţist, aflat în unitatea medicală pentru internarea unui alt pacient. Potrivit unui comunicat de presă, în tură se aflau un medic, 7 asistenți, 3 infirmiere și 2 muncitori pentru supravegherea bolnavilor. (vezi care este dovada că la Săpoca bolnavii perciculoşi nu erau bine păziţi)

Citeste si: Primele declarații ale familiei pacientului care a ucis patru oameni la Spitalul de la Săpoca! Ce a spus apropiaților înainte de masacru

Citeste si: Sanitas Săpoca: „E inadmisibil ca trei persoane să supravegheze 70 de pacienți cu probleme psihice”

Citeste si: Anunțul Ministrului Sănătății după masacrul din Săpoca! Sorina Pintea va coordona personal ancheta de la Spitalul de Psihiatrie

La Spitalul Săpoca salariile angajaţilor sunt uriaşe: ”Proastă organizare a activității"

Una dintre asistentele de serviciu era la doar doi metri de saloanele în care a avut loc agresiunea și că faptele s-au derulat extrem de rapid, a susținut directorul Spitalului de Psihiatrie Săpoca din Buzău, Viorica Mihalașcu. Directoarea unităţii medicale din Săpoca a mai menţionat că "totul s-a petrecut în mai puţin de un minut, foarte repede", iar la momentul respectiv în secţia respectivă se mai aflau trei infirmiere. "Personalul medical nu a apucat să intervină", a mai precizat Mihalaşcu. Dosarul cazului a fost deschis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat luni dimineața că managerul Spitalului Săpoca a demisionat. Pintea a criticat-o pe Viorica Mihalașcu, managerul spitalului. ”Proastă organizare a activității. Managerul are și atribuția de acordare a actului medical la timp. Mă refer la modul de organizare a structurii cu paturi, la organizarea concursurilor de angajare”, a spus Pintea.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate