Ce i-a promis „Ion Șmecherul” lui Iancu Sterp, înainte să moară în urma unei come alcoolice: „Las băutura de tot!”

Famila Sterp este devastată, după anunțul morții lui „Ion Șmecherul”.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Membrii familiei Sterp au făcut un gest un gest lăudabil pentru un bărbat care nu avea condiții. „Ion Șmecherul” a ajuns cunoscut și îndrăgit de mii de români, după ce Iancu Sterp a anunțat că îl va ajuta să își construiască o casă nouă. Bărbatul carismatic a fost ajutat atât de familia Sterp, cât și de fani.

Visul lui a devenit realitate, însă nu a apucat să se bucure pe deplin de el. Ion a intrat în comă alcoolică și a murit, iar vestea tristă a fost făcută în urmă cu puțin timp. 

Fanii erau obișnuiți cu aparițiile tot mai dese ale lui Ion în vlog-urile lui Iancu Sterp. În urmă cu șase luni, mezinul familiei i-a văzut o vizită bărbatului, pentru a vedea cum se simte, dar și în ce stare este căsuța. Revederea dintre cei doi a fost una plină de râsete și glume.

Ion: Sunt bine, sănătos, momentan. Muncesc, totul bine în continuare. Cât trăiesc, eu o să muncesc. Dacă s-a dărâmat casa, facem alta.

iancu sterp

Casa lui „Ion Șmecherul” 

[Sursa foto: Captura Video]

Iancu Sterp obișnuia să îl ducă pe Ion Șmecherul pe câmp, acolo unde îl lăsa să îi conducă mașina. Tânărul i-a făcut o propunere bărbatului, pe care el a acceptat-o.

Dacă se lasă de băutură și se apucă de școala de șoferi, Iancu Sterp i-a promis că îi va lăsa mașina sa.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Iancu Sterp: Dacă o lași cu berea mai moale, faci școala de șoferi și mașina asta ți-o dau ție.

Ion: Da, domnul Iancu! Las băutura de tot! Câte-o bere merge, dar nu întotdeauna. Uite cum merge mașina cu Ion Șmecherul!

Cum arată casa lui „Ion Șmecherul”, bărbatul ajutat de frații Sterp

Iancu Sterp a rămas plăcut surprins să vadă că Ion a avut grijă ca noua lui casă să fie păstrată în condiții bune. Chiar dacă nu a fost finalizată, artistul a mărturisit că este pus pe treabă și vrea să fie gata cât mai repede.

„Trebuie doar să completăm pavajul aici în curte, pentru că nu s-a mai ocupat nimeni. Am avut și noi treburi. Arată foarte bine casa. Mai avem puțin de lucru la ea, ca să i-o dăm la cheie. N-am mai fost de două luni aici la casă la Ion, dar nici el nu a mai fost, a fost dincolo la el. Arată bine casa. Trebuie să punem parchet și să aducem mobila. Dacă ne facem timp săptămâna viitoare, mai avem nevoie de trei zile de muncă”, a declarat Iancu Sterp, în timpul vlog-ului.

Citeste si: Familia Sterp, în doliu! „Ion Șmecherul”, bărbatul căruia i-au construit o casă nouă, a murit: „Știu cât de mult îl iubeați”

Mai mult decât atât, Ion Șmecherul i-a dat o veste neașteptată prietenului său la ultima lor vizită. Bărbatul i-a mărturisit că s-a despărțit de partenera lui, pe motiv că nu era destul de harnică.

„Nu era harnică, nu făcea nimic, nu spăla. Rămâneau aici gunoaie. Nimic, nici în casă. Mie îmi trebuie o femeie gospodină”, a recunoscut Ion Șmecherul.

iancu sterp

Iancu Sterp și Ion Șmecherul 

[Sursa foto: Captura Video]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies