Ce i-a spus Luiza Melencu mamei ei: „Mami, aici nu prea-mi place, nu e la fel ca în România”

Luiza Melencu i-a spus mamei ei, atunci când s-a mutat să facă șocala în Italia, că nu-i plăcea acolo. Copila s-a mutat înapoi în România pentru că nu s-a putut adapt la viața departe de țară.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Mama Luizei Melencu trăiește un coșmar de când fiica ei a dispărut, în luna aprilie a acestui an. Femeia a lucrat 12 ani în Italia și a povestit că adolescenta de 18 ani făcuse și ea trei ani de școală în Italia, înainte de a se întoarce în țară.

„Trei ani de zile am avut-o în Italia. Eu 12 ani am lucrat în Italia şi acum am mers pentru un contract de 3 luni de zile în Anglia, cu sora mea. Vă daţi seama, tot pentru ea, pentru un trai mai bun. Pentru că în Italia nu prea mai era aşa bine plătită ziua. Luam 30 de euro, iar aici, 80 de lire. În Italia am lucrat în agricultură, la mere, roşii, piersică...

Noi 7 luni pe an eram plecaţi, 5 luni pe an eram în prezenţa lor. Iar eu în vacanţe le aduceam, tot timpul cât am fost plecată, le aduceam în Italia, cu procură, cu… În momentul când au crescut un pic mai măricele, aveau vreo 12 ani, ceva de genul ăsta, am vrut să le duc acasă. Ele au început să plângă. Vă daţi seama, mi s-a rupt inima, şi atunci am decis: le iau din microbuz, le-am spus „Rămâneţi aici şi vă dau aici la şcoală”. Crescând un pic, Luiza a zis „Mami, mie aici nu prea îmi place, nu e şcoala ca-n România”. A făcut a -Va, a VI-a şi a VII-a în Italia, ceva de genul ăsta. A făcut trei ani de zile, iar când am adus-o înapoi în România a pierdut un an de zile”, a povestit mama Luizei Melencu, conform Ciao.

Citeste si: Localizarea Elodiei a fost mai simplă decât cea a fetelor ucise la Caracal! Acum 12 ani, procurorii au putut reface pas cu pas traseul telefoanelor mobile ale Elodiei!

fara descriere

Mama Luizei Nedelcu face dezvăluiri șocante

Bunicul adolescentei a fost întrebat, conform declarațiilor femeii, dacă a primit vreun mesaj de la Luiza și dacă l-a șters, dar și în ce localitate este și ce vârstă are adolescenta, relatează Cancan.

„Cred că Gheorghe Dincă duce o țară întreagă de nas. Noi trăim de pe o zi pe alta. Nu sunt informați din partea legii, aflăm totul de la televizor. Am primit telefoane să ne retragem toate declarațiile”, a declarat Monica Melencu în cadrul unui interviu.

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate