Ce i-a spus Răzvan Ciobanu chelnerului cu care s-a întâlnit, înainte să moară: „Mai avea puțin să plângă...”

Chelnerul care l-a văzut pe Răzvan Ciobanu înainte să moară a dezvăluit ce i-a spus acesta.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La câteva ore de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, noi infomații ies la iveală despre ultimele ore din viața creatorului de modă.

Unul dintre cei care l-au văzut pe Răzvan în ultimele ore de viață a dezvăluit ce i-a spus designerul atunci când s-au văzut.

Angajat al unui restaurant, bărbatul a povestit detalii cutremurătoare despre starea în care se afla designerul.POtrivit acestuia, Răzvan era extrem de confuz și la un pas să plângă.

„Eram la POS, plasam o comandă, el a venit la mine şi speriat, îmi spunea: "De ce vrei să mă baţi, ţi-am făcut ceva?" Mai târziu a intrat cu capul în geam şi după aceea ne-am trezit cu el în bucătărie. Nu ştia nimic, era speriat, avea o privire aşa, de speriat, mai avea puţin să plângă", a spus angajatul restaurantului, potrivit Observator.tv.


Crimă sau accident? Un bărbat susține că a văzut ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu

Moartea lui Răzvan Ciobanu nu a fost un accident. Un bărbat susţine că a văzut ce s-a întâmplat cu creatorul de modă.

Răzvan Ciobanu a fost omorât? Un martor a povestit ce a văzut.

Citeste si: Prietenul lui Răzvan Ciobanu, adevărul despre laptopul și hard disk-urile din casa acestuia: „Fostul lui iubit mi-a zis...”

Citeste si: Noi informații șocante despre ultimele momente ale lui Răzvan Ciobanu: „Nu avea cum să facă accident”

Citeste si: Ultima conversație dintre Răzvan Ciobanu și proprietarul mașinii cu care și-a găsit sfârșitul: „Mi-a zis că...”

Bărbatul a povestit într-o emisiune de televiziune ce a văzut şi cum Răzvan Ciobanu a fost adus de cineva în locul unde a fost găsit mort ulterior.

"Trei mașini au fost. M-am ascuns, nu m-au văzut. Cred că era amenințat. L-au scos din mașină ei, l-au pus jos, au luat mașinile și au plecat. Telefonul l-au luat în mașină, l-au spart, i-au scos cartela. Sunt sigur că a fost omorât", a declarat bărbatul care susţine că a văzut ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate