Ce-i reproșează Andreea Pirui lui Marius de la Puterea Dragostei? Blonda pare decisă!

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei formează un cuplu și mulți fani ai emisiunii se întreabă dacă urmează o cerere în căsătorie sau...o despărțire.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei formează un cuplu solid, deși momentele lor de certuri, urmate de despărțiri fulgerătoare și împăcări la fel, au fost numeroase de-a lungul emisiunii.

Și totuși, deși s-a tot glumit pe seama asta, Andreea Pirui și Marius nu au făcut următorul pas în relația lor. Recent, Andreea Pirui și Marius au asistat, alături de ceilalți conurenți de la Puterea dragostei, la momentul emoționant în care Berna a fost cerută în căsătorie de Philip. Atunci, Andreea Pirui a făcut o mărturisire emoționantă, dezvăluind adevărul pentru care se tot ceartă cu Marius. ”Dacă nu simte nevoia (n.red. să mă ceară de soție) până într-un an, îl las...”, a spus Andreea Pirui la un moment dat.

Citeste si: Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei, scandal monstru pe urma accidentului cu dinții: „Să-mi spui că sunt bolnav mintal...”

fara descriere

Andreea Pirui vrea să se despartă de Marius de la Puterea dragostei ”Nu e convins că vrea să locuim împreună”

Dar, dezamăgirea Andreei Pirui vizavi de iubitul său pare că se accentuează. Andreea Pirui și-a deschis sufletul în fața lui Ligi și i-a spus că se va despărți de Marius. ”Nu îl simt convins, pare că spune doar pentru mine. Nu e convins că vrea să locuim împreună după ce plecăm de aici”, a mărturisit Andreea Pirui despre Marius.

Citeste si: Marius a făcut-o praf pe Andreea Pirui la Puterea dragostei. Concurenta a cedat nervos și a izbucnit în lacrimi: „Când eu am o problemă, tu...”

Citeste si: Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au împăcat! „Ziua a pus statusul și seara Andreea Pirui era la hotel la Marius”

fara descriere

Citeste si: Inca o fosta concurenta de la ''Puterea dragostei'' este INSARCINATA! Prima imagine cu burtica!

Și totuși, Andreea Pirui și Marius sunt văzuți bine de ceilalți foști concurenți de la Puterea dragostei. Prietenii lui Marius dar și ai Andreei Pirui cred că iubirea lor va rezista și după ce se va încheia emisiunea. ”Este o iubire matură, pentru că și ei sunt maturi. Cred că iubirea lor va rezista și dup ce vor pleca de la puterea dragostei”, ne-a spus Mary, fosta concurentă de la Puterea dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate