Ce i s-a întâmplat unei fete de 23 de ani, după ce s-a urcat într-un microbuz din Bârlad. A încremenit

O tânără de 23 de ani s-a urcat într-un microbuz din Bârlad și a avut parte de șocul vieții. Ce s-a întâmplat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

O fată în vârstă de 23 de ani a trăit șocul vieții după ce s-a urcat într-un microbuz din Bârlad.

Tânăra de 23 de ani a fost răpită și tâlhărită chiar de către fostul concubin al ei. Incidentul a avut loc în Autogara Bârlad. Ea urma să ia un mijloc de transport către casă.

Fata, din comunma Iana, Vaslui, a fost luată prin învăluire de concubin, luând parte la acest lucru și tatăl ți fratele victimei. Conform IPJ, a fost aşteptată de fostul concubin care a obligat-o să meargă la domiciliul său din comuna Coroieşti, fiind ajutat de fratele şi de tatăl femeii.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Oana Zăvoranu, poză de infarct pe Instagram. A pozat aproape goală și are un corp superb

Citeste si: Momentul în care Antonia a înjurat și a părăsit scena. De ce a răbufnit artista: „Așa ceva se întâmplă doar în România”

Citeste si: Cine sunt persoanele implicate în accidentul din Argeș. Doi copii de doi și trei ani vor crește fără tată

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad al Poliţiei Municipiului Bârlad au probat activitatea infracţională a trei bărbaţi, în vârstă de 24, 51 şi 33 de ani, din comuna Coroieşti, respectiv comuna Iana, judeţul Vaslui, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, bărbaţii sus-menţionaţi au tulburat ordinea şi liniştea publică în zona autogării din municipiul Bârlad. Acolo, aceştia, prin violenţă, au deposedat o rudă de-a lor, o femeie în vârstă de 23 de ani, din comuna Iana, de telefonul mobil şi au lipsit-o de libertate în mod ilegal. Victima a fost transportată cu o maşină, împotriva voinţei sale, de la Bârlad până în localitatea Hreasca, comuna Coroieşti, judeţul Vaslui", au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Poliția a luat măsuri față de fostul concubin și tatăl fetei. Au fost reținuți pentru 24 de ori. S-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Bărbatul de 24 de ani, fratele femeii, este cercetat în stare de libertate.

Urmatorul articol
Citește și:

Cruzime din partea mamei: o fetiță de 5 ani a mers pe jos cu fratele în brațe, pe un ger de -35 de grade pentru a cere ajutor

Imaginile durerii! Un copil de patru ani suspectat de pneumonie, forțat să doarmă pe jos, în spital, din cauza lipsei paturilor

Horoscop. Cele mai incompatibile zodii! Vor avea o relație toxică. Nu pot fi fericite împreună

Nicole Cherry, dezamăgiri în dragoste. L-a părăsit imediat: "Nu am mai putut"

Oana Zăvoranu, poză de infarct pe Instagram. A pozat aproape goală și are un corp superb

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies