Ce îngrijit e mormântul lui Victor Surdu! Angela Similea a acoperit cu flori locul de veci al fostului ei soț FOTO

Angela Similea și Victor Surdu au fost căsătoriți până pe 7 aprilie 2011, când politicianul de 63 de ani a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Angela Similea și Victor Surdu au fost căsătoriți până pe 7 aprilie 2011, când politicianul de 63 de ani a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Nici solista de muzică ușoară, nici politicianul nu se aflau la primul mariaj, artista fiind căsătorită înainte cu un cetățean olandez, în timp ce Surdu avea două fete mari din căsnicia cu o cercetătoare din Iași.

Citeste si: Decizie radicală a Angelei Similea! La 72 de ani, celebra cântăreață a trecut la cura de slăbire

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Angela Similea i-a cumpărat fiului ei un conac în America! Cântăreaţa a plătit o avere pe superba casă din mijlocul pădurii!

După ce soțul ei a fost răpus de un cancer la pancreas, Angela Similea s-a ocupat cum se cuvine de înmormântarea acestuia, care a avut loc în incinta mănăstirii Ciorogârla. Mormântul lui Victor Surdu, care este îngrijit și de două măicuțe, a fost și pe 7 aprilie 2019, la 8 ani de la moartea politicianului, aranjat și plin de flori, semn că marea cântăreață de muzică ușoară nu și-a uitat fostul soț. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate