Angela Similea i-a cumpărat fiului ei un conac în America! Cântăreaţa a plătit o avere pe superba casă din mijlocul pădurii!

Acum mai bine de zece ani, Angela Similea i-a cumpărat fiului ei un conac în America.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

În 2007, Angela Similea i-a cumpărat fiului ei un conac în America. Sorin Hilgen, fiul celebrei cântăreţe, s-a stabilit în SUA acum aproape 20 de ani, după divorţul de Bianca Toma, femeia care i-a dăruit doi copii, pe Grace şi Christian. Ulterior, Sorin, care a rămas cu copiii, s-a însurat cu o americancă, Nicole. (vezi cât de bogat este cumnatul Angelei Similea)

Citeste si: Nepotul din America al Angelei Similea este de nerecunoscut! De când este puşcaş marin, Christian pozează în tip dur!

Citeste si: Veste neașteptată. Angela Similea se retrage din muzică

Citeste si: Manevră incredibilă a Angelei Similea, care a ajuns la fundul sacului! Celebra solistă se judecă iarăşi cu fostul ei cumnat, dar acum cere reexaminarea taxei de timbru! EXCLUSIV

Angela Similea i-a cumpărat fiului ei un conac în America. Casa a costat 640.000 de dolari

Familia lui Sorin Hilgen, care este specialist în calculatoare, a locuit o perioadă cu chirie. În 2007, toţi s-au mutat în casă nouă, un conac din Sudbury, o localitate de lângă Boston, care a fost cumpărată cu 640.000 de dolari, banii fiind daţi de Angela Similea, care la acea vreme era măritată cu potentul afacerist şi politician Victor Surdu.

fara descriere

Angela Similea i-a cumpărat fiului ei un conac în America. Are 4 camere şi sugraferie cu şemineu

La un moment dat, Angela Similea i-a cumpărat fiului ei un conac în America. Casa familiei Hilgen, numită conac pe site-urile de imobiliare, este evaluată astăzi la 750.000-800.000 de dolari. Câteva fotografii realizate dezvăluie ca în interior predomină mobilierul din lemn masiv, în cele 4 camere. Sufrageria este uriaşă, beneficiază de şemineu, iar punctul forte este curtea imensă, înconjurată de o superbă pădure.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate