Ce își mai dorește Alina Vidican? Dacă află așa ceva Cristi Borcea, înnebunește de nervi | EXCLUSIV

Alina Vidican și Cristi Borcea au divorțat de ani buni, motiv pentru care timișoreanca se gândește din ce în ce mai des să își refacă viața, mai ales că, momentan, relația dintre omul de afaceri și Valentina Pelinel, rivala ei de moarte, pare să fie una cât se poate de solidă.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Plecată la Miami, tunată din cap până în picioare, Alina Vidican pare să se fi dedicat în întregime creșterii celor doi copii pe care îi are cu Cristi Borcea și afacerilor necesare pentru a le oferi micuților o viață de huzur.

Citeste si: Borcea nu mai rezistă în închisoare! Afaceristul cere să fie eliberat de urgență! Fostul finanțator de la Dinamo află peste o săptămână dacă se întoarce acasă EXCLUSIV

Citeste si: Dezvăluiri șocante de pe patul de spital despre Borcea! ”Poate face oricând un preinfarct, starea lui este delicată”! Detalii de ultim moment despre afacerist EXCLUSIV

Citeste si: Cristi Borcea a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca! Dinamovistul este în stare gravă!

Cu toate acestea, susțin sursele noastre, Alina Vidican simte că îi lipește ceva, că nu e ”completă”, motiv pentru care, de ceva vreme deja, le tot spune celor apropiați că vrea să facă o schimbare uriașă în viața ei. Mai exact, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, sursa noastră, Alina Vidican și-ar dori să își refacă viața, în întregime. ”Alina Vidican își dorește un copil. Și-ar dori să fie, din nou, iubită de un bărbat, să își refacă viața și, dacă va simți că acesta îi este potrivit ca partener, să îi dăruiască un copil”, ne-a spus sursa citată.

fara descriere

Cu toate acestea, de mai bine de doi ani, Alina Vidican este singură – cel puțin în plan amoros. Motivul, susțin apropiații timișorencei, este legat de faptul că, la divorț, Cristi Borcea i-ar fi cerut să nu aducă copiilor un alt tată. ”Borcea i-a cerut să fie cât mai discretă, să nu se afișeze cu alții”, ne explica sursa noastră, iar Alina Vidican a acceptat, la acea vreme, ideea, motiv pentru care Cristi Borcea a fost extrem de încântat. Între timp, Alina Vidican și-a făcut o serie de intervenții chirurgicale estetice, ea arătând mai bine ca niciodată fiind, probabil genul de femeie care atrage atenția și la Miami.

 

Alina Vidican şi Cristi Borcea, divorţ cu probleme

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea, cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate