Vedete

Ce legătură are Răzvan de la „Puterea dragostei” cu Hamude: „Ca să îți dai seama ce prefăcut e...”

Ce legătură este între Răzvan de la „Puterea dragostei” și Hamude. Fanii celor doi au descoperit adevărul și i-au dat de gol pe cei doi.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Venirea lui Răzvan la „Puterea dragostei” a fost una controversată, mai ales după ce s-a aflat faptul că acesta a fost căsătorit și are și doi copii. Zilele trecute, acesta a dezvăluit că este în plin proces de divorț, încă ceilalți concurenți l-au susținut.

Fetele nu au fost prea încântate de această veste, multe spunând că nu vor un iubit care să aibă copii.

Răzvan este prieten cu ispita Andy, cei doi s-au cunoscut în timpul unui show tv din Thailanda. Se pare că acolo, Răzvan a fost un fel de ghid pentru ispitele masculine.

Citeste si: Hamude şi Roxana de la Puterea Dragostei, atracţie fizică incredibilă! Cine spune că tinerii vor forma un cuplu? "De la prieteni, la iubiţi" EXCLUSIV!

Citeste si: Este însărcinată în 8 luni! O cunoscută artistă de la noi a ținut SECRETĂ sarcina, până acum: „Mi s-a spus că nu voi putea deveni mamă”

Citeste si: Dezvăluiri incredibile! Roxana de la Puterea dragostei voia să fugă cu Alexander! ”Grecul i-a spus că o fură”

Citeste si: Dezvăluiri incredibile! Roxana de la Puterea dragostei voia să fugă cu Alexander! ”Grecul i-a spus că o fură”

De asemenea, Răzvan îl cunoaște și pe Hamude, iar cei doi frecventează aceeași sală de fitness. Chiar dacă ei sunt prieteni, Hamude a dezvăluit în cadrul emisiunii că nu îl cunoaște pe noul concurent.

Răzvan, dezvăluiri despre viața sa de dinainte de „Puterea dragostei”

Pentru că nu vrea să facă greșeli, Răzvan este precaut și speră ca să aibă un parcurs ușor în emisiune.

„Nu au de ce să mă judece telespectatorii. Nu îmi place să greșesc de obicei. Cea mai lungă relație a durat 9 ani. Fetița împlinește 9 ani, băiatul cinci ani. Îmi este foarte greu, dar am rămas în relații foarte bune cu fosta soție. Îmi e frică de ce se vede pe cameră. Fac sport, ies cu prietenii.

De ce ai tras concluzia că îmi place de Mari? Poate îmi place de tine. Depinde dacă îmi mai doresc copii. Depinde cum te duce viața. Nu cred că te ține nimic în loc. Dacă sunt cu cineva care nu are copii și își dorește, eu nu pot să spun nu, pentru că eu am doi deja. Pot să ofer”, a dezvăluit Răzvan.

 

 

Galerie foto