Vedete

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?

Marius Gavrila a cam disparut din lumina reflectoarelor si multi fani de-ai lui sunt curiosi sa afle ce mai face celebrul organizator de evenimente.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?icon photo

Marius Gavrila, cunoscutul organizator de evenimente, a intrat intr-un con de umbra de vreo doi ani pentru ca si-a dorit! Noi am aflat unde a disparut Marius si cu ce se ocupa!

La scurt timp dupa scandalul monstru cu Andreea Balan despre care a spus ca nu are voce si ca nu poate sustine un concert live, lui Marius Gavrila i s-a schimbat viata. S-a retras putin ca sa se stinga scandalul si a incercat sa-si vada de proiectele lui, insa in viata lui s-a intamplat o minune.

Sotia lui a ramas insarcinata, iar celebrul impresar si-a schimbat complet prioritatile. A preferat sa stea mai mult pe langa casa, alaturi de sotie si sa faca mai putine evenimente, concerte si spectacole de teatru. Vestea nu i-a bucurat insa si pe artistii, multi la numar, care castigau bani frumosi din colaborarile cu el. Ulterior, sotia a nascut, iar organizatorul de evenimente n-a mai fost vazut la fata nici macar de apropiatii lui!

“Gavrila e foarte fericit, e topit dupa fetita lui. A devenit tata si e cea mai mare fericire a lui. A si zis ca nimic nu-l mai intereseaza, nimic nu mai conteaza pentru el decat copilul. Gavrila le tine in puf pe amandoua, si pe fetita, si pe sotie. A zis ca vrea sa stea langa cea mica, sa o vada cum creste, sa nu piarda niste momente unice din copilaria ei. O perioada nici nu a mai vrut sa auda de vreun eveniment, spectacol, desi artistii trageau de el. Acum e decis sa se ocupe doar de evenimente foarte mari”, sustin surse din anturajul lui Marius Gavrila.

Si fanii lui Marius Gavrila sunt curiosi sa afle ce mai face acesta si unde a disparut, caci nici pe pagina sa de socializare organizatorul de evenimente nu mai posteaza poze cu el sau familia lui frumoasa.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!icon photo

Vedete

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!

Kanal D difuzeaza in aceasta seara, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul „Meryem”.

Titlu secțiune