Ce maşină conduce Emil Boc, primarul care nu se fereşte să folosească transportul în comun

Ce masina conduce primarul orasului Cluj-Napoca Emil Boc

Distribuie pe:

Autor: R.L.

ce masina conduce emil boc


In articol:

Ce maşină foloseşte Emil Boc? Contestat de mulţi, iubit de şi mai mulţi, Emil Boc rămâne un model pentru mulţi primari la nivel naţional.

Edilul din Cluj-Napoca nu se fereşte să utilizeze transportul în comun zi de zi sau să meargă kilometri întregi pe jos. Boc a renunţat în cea mai mare parte la maşina personală şi deţine în garaj un Peugeot 208.

E limpede faptul că din momentul în care ajungi în vârful primărieri Cluj-Napoca îţi poţi permite şi maşini mai scumpe, însă omul care conduce cu o mână de fier oraşul de sub Feleac rămâne un model pentru toţi cetăţenii.

Citeste si: Garsonierele au ajuns la preţ de PALAT în Cluj-Napoca! Câţi bani trebuie să scoţi din buzunar pentru 11 mp

Boc şi-a descris singur maşina într-un interviu recent acordat afirmând că este micuţă, sprintenă la semafoare, uşor de parcat în locurile complicate şi cu mici probleme la drumurile lungi, în special când bate vântul.

Citeste si: Doi tineri au BĂTUT o femeie de 88 de ani ca să-i fure VERIGHETA!

Ce maşină conduce Emil Boc?

Edilul Clujului deţine un Peugeot 208 din 2007, adică o maşină pe care o găsim pe site-urile de specialitate la un preţ de sub 5.000 de euro. 

Citeste si: Metroul lui Boc intră în linie dreaptă! Undă verde de la Curtea de Apel Cluj

Boc a fost un adversar dur în ultimii ani pentru şoferii din Cluj-Napoca şi a încercat să-I lămurească pe cât mai mulţi dintre oameni că transportul în comun este de fapt soluţia pentru viitor.

Citeşte aici continuarea

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate